Diyarbakır'da Astsubay Aydoğdu'ya Yönelik Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Astsubay Aydoğdu'ya Yönelik Silahlı Saldırı

Genelkurmay Başkanlığı: "Diyarbakır Merkez Bağlar İlçesi Körhat mahallesi çarşamba pazarında, ailesi yanında olduğu halde alışveriş yapmakta olan Hv.Astsb.Üçvş. Nejdet Aydoğdu, yüzleri maskeli, kimlikleri ve eşgalleri henüz belirlenemeyen 2 kişi tarafından, yakın mesafeden başına ateş edilmek suretiyle.

30.10.2014 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Merkez Bağlar İlçesi Körhat mahallesinde, ailesiyle pazar alışverişi yaptığı sırada yüzleri maskeli 2 kişinin silahlı saldırısına uğrayarak ağır yaralanan Hv.Astsb.Üçvş. Nejdet Aydoğdu'nun şehit olduğu bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"29 Ekim 2014 günü saat 16.50 sularında, Diyarbakır Merkez Bağlar İlçesi Körhat mahallesi çarşamba pazarında, ailesi yanında olduğu halde alışveriş yapmakta olan Hv.Astsb.Üçvş. Nejdet Aydoğdu yüzleri maskeli, kimlikleri ve eşgalleri henüz belirlenemeyen 2 kişi tarafından, yakın mesafeden başına ateş edilmek suretiyle ağır yaralanmış, ancak kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Hunharca, adice ve kalleşçe gerçekleştirilen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza  başsağlığı ve sabırlar diliyoruz." - Ankara

Diyarbakır\'da Astsubay Aydoğdu\'ya Yönelik Silahlı Saldırı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Astsubay Aydoğdu'ya Yönelik Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement