Diyarbakır'da Futbol - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da Futbol

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Körfez Belediyespor ile sahasında oynayacağı karşılaşmayı kazanıp, Bandırmaspor yenilgisini unutturmak istiyor.

12.10.2013 16:07

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Körfez Belediyespor ile sahasında oynayacağı karşılaşmayı kazanıp, Bandırmaspor yenilgisini unutturmak istiyor.

Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, yaptığı açıklamada, Bandırmaspor karşısında beklenmedik bir yenilgi aldıkları anımsattı.

Doğrul, şöyle konuştu:

"Bandırmaspor maçı geride kaldı. Yarın sahamızda çok önemli bir maça daha ev sahipliği yapacağız. Zirve hesapları yapan Körfez Belediyespor ile karşılaşacağız. Bu maçı kazanıp hem Bandırmaspor yenilgisini unutturmak hem de taraftarlarımıza galibiyet armağan etmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı destek için tesislerimizdeki maça bekliyoruz."

Yeni Diyarbakırspor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor da Anadolu Üsküdar 1908 Spor ile deplasmanda oynayacağı maç için İstanbul'a umutlu gitti.

Kulüp Sportif Direktörü Vedat Tanrıverdi, yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda oynayacakları karşılaşmayı kazanıp zirve yarışında iddialı duruma gelmek istediklerini belirtti.

Tanrıverdi, "10 puanlı iki takımın karşı karşıya geleceği maçta Anadolu Üsküdar 1908 Spor'u yenip zirve yarışında iddialı duruma gelmek istiyoruz. Bu maçı kazanırsak ve rakiplerimiz de oynayacakları maçları kaybederlerse zirve yarışında iddialı duruma geliriz. Bu nedenle deplasmanda oynayacağımız maça dönüm noktası gözüyle bakıyoruz" dedi.

Erganispor

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Erganispor, 3 futbolcu transfer etti. Teknik Direktör Emin Sevmiş, yaptığı açıklamada, amatör transferinin son gününde 3 futbolcuyu kadrolarına kattıklarını söyledi.

Sevmiş, "Siverek Belediyespor'dan Sedat, Tatvan Gençlerbirliği'nden kaleci Yunus Durmaz ve eski futbolcumuz Rıdvan Turhan'ı kadromuza kattık. Bu transferlerle kadromuzu güçlendirdik. Yarın da Muşovasıspor'u evimizde konuk edeceğiz. Bu maçı kazanıp lige yeni bir başlangıç yapmayı planlıyoruz" dedi.

Yolspor

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Yolspor, Mardinspor ile yarın sahasında oynayacağı karşılaşmayı kazanıp ligdeki üçüncü galibiyetini almak istiyor.

Teknik Direktör İbrahim Tungaç, geçen hafta Muş Ovasıspor'a karşısında beklenmedik bir yenilgi alarak çıkışlarına ara verdiklerini söyledi.

Tungaç, "Ligin ilk haftasında 6 puan alarak sezona güzel bir başlangıç yaptık. Ama üçüncü lig maçında ise Muş Ovasıspor'a deplasmanda yenilerek kötü bir sonuca imza attık. Yarın ise Mardinspor ile evimizde karşılaşacağız. Bu maçı kazanmak istiyoruz" dedi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement