Diyarbakır'da Galatasaray Heyecanı - Son Dakika
Spor

Diyarbakır'da Galatasaray Heyecanı

Ziraat Türkiye Kupası’nda G Grubu’nda oynanacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray maçının 23 Aralık Salı akşamı oynanacağı açıklandı.

19.12.2014 12:06

Ziraat Türkiye Kupası'nda G Grubu'nda oynanacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor- Galatasaray maçının 23 Aralık Salı akşamı oynanacağı açıklandı.

Kapalı ve numaralı tribünleri davetlilere ayıran Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Yönetimi, diğer tribünler için bilet fiyatlarını 30 ve 50 TL olarak belirledi.

Diyarbakırspor'un Süper Lig'den düştüğü 2009-2010 sezonunun ardından 5 yıllık aradan sonra Galatasaray'ın kente gelecek olması sebebiyle Diyarbakır'da heyecan yaşanıyor. Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nun 3. haftası Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray karşılaşmasının 23 Aralık Salı günü oynanacağı bildirildi. Akşam oynanacak maçın başlama saati için ise yayıncı kuruluşun karar vermesi bekleniyor.

İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kararı gereği sadece 4 bin 600 kişinin alınacağı tribünlerde, kale arkası 30 TL, maraton da 50 TL'den satılacak. Biletlerin maçın başlama saatinin açıklanmasından sonra hafta sonundan itibaren Büyükşehir Belediyespor tarafından ilan edilecek noktalarda satışa sunulması bekleniyor.

KAPALI TRİBÜNE ÖZEL FİYATLA DAVETİYE SATILACAK

Kapalı ve numaralı tribünler için ise bilet fiyatı açıklamayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Yönetimi, bu tribünlere davetiye usulü ile özel rakamlarda iş adamlarını ve maddi durumu iyi olan sporseverleri almayı planlıyor.

Bu arada takımı Eskişehirspor'la deplasmanda oynanan kupa maçında yalnız bırakmayan gurbetçi taraftarlara teşekkür edildi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un açıklamasında taraftarların bu tutumunun takdire değer olduğu da ifade edildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Diyarbakır'da Galatasaray Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement