Diyarbakır'da İl Spor Merkezleri Kayıtları Başladı - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da İl Spor Merkezleri Kayıtları Başladı

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan spor merkezlerinin kayıtları başladı.

10.06.2016 14:29

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan spor merkezlerinin kayıtları başladı.

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Mehmet Demir, bu yıl 25 branşta faaliyet göstereceklerini söyledi. Demir, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, teşkilatlarının 78. Kuruluş Yıldönümü olan 29 Haziran 2016 Çarşamba günü Ziya Gökalp Spor Salonunda İl Spor Merkezlerinin açılışını yapacaklarını belirtti. Demir, bu yıl düzenlenecek il spor merkezlerinde 18 bin öğrencinin kayıt yapmasını beklediklerini kaydederek, "Bu yıl atıcılık, karate, atletizm, kick boks, badminton, okçuluk, basketbol, masa tenisi, bocce, muay thai, bisiklet, satranç, jimnastik, step aerobik, futbol, tekvando, güreş, tenis, halk oyunları, voleybol, hentbol, wushu, hokey, judo ve yüzme branşlarında faaliyetler yapacağız. Ayrıca yüzme branşına engelli kardeşlerimizi de dahil ettik. 75 uzman antrenörlerimiz eşliğinde çocuklarımıza, gençlerimize hizmet vermeyi ve 18 bin sporcu kayıtlarının alınmasını hedefliyoruz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da İl Spor Merkezleri Kayıtları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement