Diyarbakırspor, Derincespor İle Cumartesi Günü Oynayacak - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor, Derincespor İle Cumartesi Günü Oynayacak

Diyarbakırspor, Derincespor İle Cumartesi Günü Oynayacak

Diyarbakırspor'un Cumartesi günü saat 13.30'da Derincespor ile İzmit İsmetpaşa stadında oynayacak. Maç için kafile Cuma günü Diyarbakır'dan hareket edecek.

26.03.2015 23:12

Spor toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor'un Cumartesi günü saat 13.30'da Derincespor ile İzmit İsmetpaşa stadında oynayacak. Maç için kafile Cuma günü Diyarbakır'dan hareket edecek.

Yeşil – kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, takımda eksik oyuncu bulunmadığı belirtilerek, "Futbolcuların Derincespor maçı hazırlıkları teknik direktör Mustafa Ceviz nezaretinde yapıldı. Parola galibiyettir" denildi. Açıklamada, geçen hafta ki Kemer Tekirova maçını unuttuklarını ve artık Derincespor maçını düşünüldüğü, takımda sakat veya cezalı oyuncunun olmadığını ve bunun da sevindirici bir olay olduğunu belirtildi.

Öte yandan Diyarbakırspor genel menajeri İsmet Yılmaz, zorlu mücadele öncesinde Kocaeli ve çevre illerde yaşayan Diyarbakırlılara destek çağrısında bulundu. "Cumartesi günü saat 13.30'da İzmit İsmetpaşa Stadı'nda oynayacağımız Derincespor maçına Diyarbakırlı bütün hemşerilerimizi yanımızda görmek ve desteklerini almak istiyoruz" diyen Yılmaz, söz konusu maçta galibiyete yakın taraf olacaklarını kaydetti. Yılmaz, "Bu maçı kazanarak deplasmandaki galibiyet serimize bir halka daha ilave edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor, Derincespor İle Cumartesi Günü Oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement