Diyarbekirspor Orhangazi'ye Bileniyor - Son Dakika
Yerel

Diyarbekirspor Orhangazi'ye Bileniyor

Diyarbekirspor Orhangazi\'ye Bileniyor

Diyarbekirspor, bu hafta sahasında oynayacağı Organhazispor maçından 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

20.04.2016 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta Play Off'a kalmayı haftalar öncesinde garantileyen ve geçen haftayı 2- 1'lik Sultanbeyli Belediyespor yenilgisiyle kapatan Diyarbekirspor, bu hafta sahasında oynayacağı Organhazispor maçından 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Son iç saha maçına çıkıyor

Diyarbekirspor bu sezon normal ligdeki son iç saha maçını önümüzdeki Pazar günü saat 15.30'da Diyarbakır Atatürk Stadında Bursa temsilcisi Orhangazispor ile oynayacak. Yeşil kırmızılı takım normal ligin son maçını ise bir sonraki hafta deplasmanda Ankara Adliyespor ile oynayacak. Diyarbekirspor, bu hafta sahasında Orhangazispor'u yenmesi durumunda ligi 2. sırada tamamlamayı garantileyecek. Diyarbekirspor ligin son maçında deplasmanda Adliyespor'a yenilse bile ligi 2. sırada tamamlayacak ve bu nedenle Play Off ilk maçını ligi 5. sırada tamamlayan takım ile deplasmanda oynayacak. Rövanş maçından sonra tur atlayan takım ise 3. ve 4. takımlar arasında tur atlayan taraf ile final maçını oynamaya hak kazanacak.

Orhangazi hazırlıkları devam ediyor

Diyarbekirspor bu hafta sahasında konuk edeceği Orhangazispor maçı hazırlıklarını mutlak galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Yeşil kırmızılı ekip Play Off2'a kalma umudu kalmayan ve düşme potasından uzak olan rakibini yenerek haftayı 4 puanla kapatıp taraftarlarını bir kez daha sevindirmek istiyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbekirspor Orhangazi'ye Bileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement