Diyarbekirspor Spor Camiası İle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Diyarbekirspor Spor Camiası İle Buluştu

Diyarbekirspor kulübü tarafında verilen yemekte tüm spor camiası ve basınla buluştu.

23.07.2016 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geniş katılımlı ve yemekli toplantıya Diyarbakır spor'un eski futbolcuları, amatör kulüp başkanları, antrenörler ve spor adamları katıldı. Kulüp yöneticileri, toplantıya katılan tüm spor adamlarına teşekkür ederek bu organizasyonu düzenlemelerindeki amacın kentin spor bileşenleriyle kaynaşmak ve bütünleşmek olduğunu dile getirdi. Toplantıya katılan spor adamları Diyarbekirspor'a bu anlamlı düşüncesinden dolayı teşekkür ederek, çeşitli konularda önerilerini dile getirdiler.

Toplantıda Futbol Alt Yapı Koordinatörü Akif Gözmen, çalışmalar ve toplantının amacı hakkında bilgilendirmede bulundu. Kulüp Başkan Vekili Cemal Doğrul, yurt dışında bulunduğu için toplantıya katılamayan Diyarbekirspor'un Onursal başkanı Feyzi İlhanlı'nın selam ve saygılarını ileterek başladığı konuşmasının sporun esasını teşkil eden kent bileşenleriyle bütünleşmeyi sağlamak için bu tür organizasyonlara önem verdiklerini dile getirdi.

Profesyonel futboldan kadın futboluna, amatör sporlardan engelli branşlarına kadar birçok alanda çalışma başlatarak faaliyet ağını genişlettikleri konusunda katılımcılara bilgi veren yöneticileri, önemli bir bilgi ve birikime sahip olan spor adamlarından her zaman yararlanmak istediklerini ifade ettiler. Davete icabet eden spor adamları kulübün Onursal Başkanı ve Finansörü Feyzi İlhanlı'ya katkılarından ve çabalarından dolayı teşekkür ettiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbekirspor Spor Camiası İle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement