Diyarda Arsin Hazırlıkları Tam Gaz Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Diyarda Arsin Hazırlıkları Tam Gaz Devam Ediyor

Diyarda Arsin Hazırlıkları Tam Gaz Devam Ediyor

Spor Toto 3.Lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor hafta sonu sahasında oynayacağı Arsinspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

03.12.2014 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen haftayı mağlubiyetle kapatan, Yeni Diyarbakırspor'da sarı kart cezalısı olduğu için Sivas Deplasmanında forma giyemeyen golcü futbolcu Gökhan Aydaş'ın cezasını tamamlaması Pazar günü Diyarbakır'da oynanacak Arsinspor maçı öncesinde teknik heyeti sevindirdi.

Hastalığından dolayı Sivas'a götürülmeyen Mustafa Kurum da takımla beraber çalışmalara başlarken, Trabzon ekibiyle yapılacak maç öncesinde takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Haftanın ilk idmanını Seyrantepe tesislerinde kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptı.

Yeni Diyarbakırspor'da sarı kart cezalısı olduğu için Sivas Deplasmanında forma giyemeyen golcü futbolcu Gökhan Aydaş'ın cezasını tamamlaması Pazar günü Diyarbakır'da oynanacak Arsinspor maçı öncesinde teknik heyeti sevindirdi. Hastalığından dolayı Sivas'a götürülmeyen Mustafa Kurum da takımla beraber çalışmalara başlarken, Trabzon ekibiyle yapılacak maç öncesinde takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.
Haftanın ilk idmanını Seyrantepe tesislerinde kondisyona dayalı çalışmayla gerçekleştiren Yeşil-Kırmızılı takımın bugün sabah ve akşam olmak üzere çift idman gerçekleştireceği açıklandı.

Yeni Diyarbakırspor'da teknik heyet, ilk yarının sonu için 34 puan hedefi koydu. Kalan 4 maçın 3′ünü kendi sahasında Arsinspor, 68 Yeni Aksarayspor ve Dardanelspor (Erteleme) ile Deplasmanda da Maltepespor'la yapacak olan Yeni Diyarbakırspor, 16 gün içinde tam 4 lig maçına çıkacak. 7 Aralık'ta Diyarbakır'da Arsinspor, 14 Aralık'ta İstanbul'da Maltepespor, 21 Aralık'ta Diyarbakır'da 68 Y. Aksarayspor ve 24 Aralık'ta yine Diyarbakır'da erteleme maçında Dardanelspor'la karşılaşacak olan Yeni Diyarbakırspor, bu maçlarda 4′te 4 yaparak devre arasına zirve yarışının içinde girmek istiyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarda Arsin Hazırlıkları Tam Gaz Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement