Diz Çöktü, Pankart Açtı, Başından Aşağı Güller Dökerek, "Benimle Evlenir Misin" Dedi - Son Dakika
Yerel

Diz Çöktü, Pankart Açtı, Başından Aşağı Güller Dökerek, "Benimle Evlenir Misin" Dedi

Diz Çöktü, Pankart Açtı, Başından Aşağı Güller Dökerek, "Benimle Evlenir Misin" Dedi

Şanlıurfa'da hizmete açıldığı günden beri bölge halkına alışverişten daha fazlasını sunan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ndeki Şampiyon Buz Pisti, sıra dışı evlenme teklifine ev sahipliği yaptı.

02.12.2013 09:59

Şanlıurfa'da hizmete açıldığı günden beri bölge halkına alışverişten daha fazlasını sunan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ndeki Şampiyon Buz Pisti, sıra dışı evlenme teklifine ev sahipliği yaptı. Her ikisi de Balıkesirli olan çocukluk arkadaşı iki genç, hayatlarının en önemli 'Evet' cevabını ziyaretçilerin alkış tempoları ve şahitliğinde söyledi.

Şanlıurfa'da subay olarak görev yapan Balıkesirli Mehmet Türkoğlu, öğretmen olan çocukluk arkadaşı Esra Erol'a evlenme teklifi yapmak için sıra dışı tören hazırladı. Kız arkadaşını buz pistinin yanındaki Mado Cafe'ye getiren Mehmet Türkoğlu, karşısında diz çöküp, nişan yüzüğünü uzatarak, buz pistinde açılan 'Benimle evlenir misin' yazılı pankart ve başından aşağıya kova ile dökülen kırmızı gül yaprakları eşliğinde evlenme teklifinde bulundu.

Bir anda hem şaşıran hem de sevinçten gözyaşlarını tutamayan Esra Erol, sevdiği gencin boynuna sarılarak 'evet' dereken uzattığı nişan yüzüğünü de taktı. AVM ziyaretçilerinin alkış yağmuruna tutulan çift, birbirlerine sarılarak, bir ömür boyu beraberliğin ilk adımı olan yüzüklerini taktı.

Sıra dışı evlilik teklifi sonrasında duygularını dile getiren Esra Erol, çocukluk aşkıyla evlenmeyi her zaman hayal ettiğini ancak, beklediği teklifin bugün geleceğinden haberdar olmadığını belirterek, "Hayatım boyunca unutamayacağım bir sürpriz yaşadım" dedi.

Mehmet Türkoğlu ise hayatının en önemli teklifini yaptığı günü unutulmaz kılmak amacıyla böyle bir yola başvurduğunu belirterek, "Amacıma da ulaştım. Zaten 'evet' yanıtı alacağımı bildiğim için yüzüklerimizi de hazırlamıştım. Çok mutluyum. Darısı tüm sevenlerin başına" diye konuştu.

Şampiyon Buz pisti işletmecisi Melih Başer ise böylesine sıra dışı bir evlilik teklifine ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, çiftleri kutladı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diz Çöktü, Pankart Açtı, Başından Aşağı Güller Dökerek, 'Benimle Evlenir Misin' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement