Dizi Aşkı Gerçek Oldu - Son Dakika
Magazin

Dizi Aşkı Gerçek Oldu

Dizi Aşkı Gerçek Oldu

Rol aldıkları dizide iki sevgiliyi canlandıran Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy, gerçek hayatta da aşk yaşamaya başladı.

30.12.2013 16:03

Dizi setinde yakınlaşan iki ünlü oyuncunun, arkadaşlığı 1 ay önce aşka dönüştü. Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy'un beraberliklerini setteki arkadaşlarıyla da paylaştığı, "Birbirimize iyi geliyoruz ve çok mutluyuz" dedikleri öğrenildi.

Sarıkaya, 14 Kasım'da evli ve iki çocuk babası işadamı Murat Süğlün'le görüntülenmişti. Fotoğraflarının basına yansımasının ardından ünlü oyuncu ilişkisini bitirmişti. Hayranlarının tepkisiyle karşılaşan Sarıkaya'yı sıkıntılı günlerinde rol arkadaşı Çağatay Ulusoy yalnız bırakmadı. Sarıkaya da, uyuşturucu temin etmek suçundan hakim karşısına çıkan Ulusoy'un hep yanında oldu. Çiftin bu zorlu süreçlerde yakınlaştığı konuşuluyor.

Sarıkaya daha önce de rol arkadaşı Tolgahan Sayışman'la aşk yaşamıştı.

Kaynak: Vatan

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Dizi Aşkı Gerçek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • aygul isayeva: hayir olamaz hic yakismiyolar.cagatay yapma lutfen.hazalla cekilipde nasil o sana yakisanla olmadinda bununla oldun olamaz. sana yakismiyo.yalandir..cagatay sarisin kizlardan hoslanmiyor ki helede bunun gibisiyle. 1 6 Yanıtla
  • Taha: Nazlı aynen valla içi idrak etmişsin tebrik ederim :D 1 0 Yanıtla

Advertisement