Doğa'nın Keyfi Yerinde - Son Dakika
Magazin

Doğa'nın Keyfi Yerinde

Doğa Bekleriz Özel Hayatı Hakkında Samimi Açıklamalarda Bulundu.

31.07.2007 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DOĞA BEKLERİZ ÖZEL HAYATI HAKKINDA SAMİMİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

Artık kendisine daha fazla dikkat edeceğini ve işlerini seçeceğini söyleyen Bekleriz, 'Artık DJ'lik yapmayacağım, her tanıtıma da katılmayacağım. Sevdiğim erkek böyle bir şey rica etti benden. Ben de işleri seçmeye başladım. Zaten mekan olarak da İzmir'e taşınıyorum. Dolayısıyla iş hayatını da yavaşlatıyorum. Hemen şimdi değil ama yavaş yavaş sonlandıracağım. Ruhuma dokunan aşkı buldum artık hiçbir tedirginlik yaşamıyorum. İzmir'de hem iş tatil hem yapacağım' dedi.

Erkek arkadaşının ailesiyle de tanıştığını anlatan güzel manken 'Hayatımı korumak adına buradan gideceğim. Çünkü artık zarar görmek istemiyorum. İlişkimin yıpranmasını istemiyorum. Hiçbişey huzur ve mutluluktan önemli değil. Cumartesi akşamları bir gecce şovumuz olacaktı mesela onu yapmıyorum, istemedi ve bıraktım' diye konuştu.

Doğa Bekleriz yeni projeleriyle ilgili ise 'TRT'de diziye başlıyorum, bir sekreter rolündeyim. Sit-com olduğu için çok ciddi sahneler yok. Bugüne kadar gözlemlediğim sekreterlerden faydalanarak güzel birşey ortaya çıkaracağım' dedi.

Kaynak: Gecce

Son Dakika Magazin Doğa'nın Keyfi Yerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement