Dogalgaz Abonelerine İndirimli Su - Son Dakika
Yerel

Dogalgaz Abonelerine İndirimli Su

Dogalgaz Abonelerine İndirimli Su

Kırşehir'in Kaman İlçesi Belediye Başkanı Erhan Talu, dogalgaz aboneliğini özendirmek adına suda indirimli, tarife uygulanacağını söyledi.

24.04.2014 08:38  Güncelleme: 08:35

Kırşehir'in Kaman İlçesi Belediye Başkanı Erhan Talu, dogalgaz aboneliğini özendirmek adına ilçede su da indirimli, tarife uygulanacağını söyledi.

Kaman İlçe Belediye Başkanı Erhan Talu, 2013 yılında doğalgaz müracaatını yapanlara yüzde 25, Nisan ayında müracaat edenlere yüzde 20, Mayıs ayında müracaat edenlere yüzde 15, Haziran ayında müraacat edenlere ise yüzde 10, oranında 1 yıl süreyle su paralarında indirim uygulanacağını söyledi.

Başkan Talu, yaptığı açıklamada, "İlçemizde 5 Bin 880 aktif elektrik abonesi mevcut olup, bunun yüzde 60'ına denk gelen yaklaşık 3 Bin 500 abonenin, abonelik parası olan 335 TL'yi yatırması gerekmektedir. Bütün bankalarda hesap numaraları var. Şuana kadar para yatıran abone sayısı 750 civarındadır. Bu abone sayısı oldukça düşüktür. Bizde Belediye olarak Kamanlı hemşerilerimizin Doğalgaz'a abone olmalarını özendirmek için su paralarında indirime gidilecektir" dedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dogalgaz Abonelerine İndirimli Su - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement