Doğan, Birlik Beraberliğimiz Örnek Olsun - Son Dakika
Yerel

Doğan, Birlik Beraberliğimiz Örnek Olsun

Doğan, Birlik Beraberliğimiz Örnek Olsun

İzmit Belediyesi, şehrin dört bir noktasında gerçekleştirdiği toplu iftarlarla Ramazan ruhunu yaşatmaya devam ediyor.

18.06.2016 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi, şehrin dört bir noktasında gerçekleştirdiği toplu iftarlarla Ramazan ruhunu yaşatmaya devam ediyor.

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen toplu iftar programları devam ediyor. Kuruçeşme ve Şahinler'de gerçekleştirilen toplu iftar programları Bekirdere ile devam etti. Kanal boyundaki toplu iftarda yaklaşık 2 bin 500 kişi birlikte iftar açmanın heyecanını yaşadı.

İftar öncesi vatandaşlarla tek tek sohbet eden ve hayırlı Ramazanlar dileğinde bulunan Başkan Doğan yaptığı konuşmasında birlik beraberlik mesajları verdi. Doğan, "Üzerimize oyunların oynandığı şu günlerde, ülkemizin birliğe ve beraberliğe çok ihtiyacı var. Sizlerin iftarımıza katılımınızla oluşan bu görüntü bizi bölmek, birbirimize düşürmek isteyenlere verilen en güzel cevaptır. İftar sofralarımızdaki bu birlik beraberliğin ülkemizin dört bir yanına örnek olmasını diliyorum. Farklı siyasi görüşte, farklı renklerde de olsak söz konusu çocuklarımızın geleceği, ezanlarımız, bayrağımızsa o zaman o ayrılıkları bir kenara itip birbirimize kenetlenmeliyiz" dedi.

Konuşmasının ardından AK Parti Bekirdere teşkilatı Başkan Doğan'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket taktim etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğan, Birlik Beraberliğimiz Örnek Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement