Doğan, Eğitime Destek Sürecek - Son Dakika
Güncel

Doğan, Eğitime Destek Sürecek

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

13.09.2014 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Doğan mesajında yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlara vesile olmasını dileyerek İzmit'te eğitimin çıtasını yükseltmek amacıyla eğitim ve öğretime büyük ölçüde destek verdiklerini ve vermeye devam edecekleri bildirdi.

EN ÖNEMLİ YATIRIM İNSANA YAPILANDIR

Bir ülke için yapılacak en önemli yatırımın insana, özellikle de çocuklara ve gençlere yapılan yatırım olduğuna dikkat çeken Doğan" ilköğretimin değerini her vatandaşa anlatmak ulusal bir görevdir. İnsan önce ailede, sonra da okulda ne kadar kaliteli bir eğitim-öğretim süreci geçirirse, o kadar kendisine, yaşadığı topluma ve insanlığa önemli hizmeti ve katkısı olur. 2014-2015 eğitim öğretim dönemi için çalan ilk zilin geleceğimizin teminatı çocuklarımıza, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan anne babalarımıza, yurdun dört bir yanında hizmet veren, yeni nesiller yetiştiren saygıdeğer öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

İzmit'te eğitim çıtasını yükseltmek amacıyla eğitim ve öğretime büyük ölçüde destek verdiklerini dile getiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, eğitime ve öğrencilere destek olmaya devam edeceklerini vurguladı. İlçeye yeni eğitim kurumlarının kazandırılmasının yanı sıra mevcut eğitim kurumlarının da ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını söyleyen Doğan, "öğrencilerimizin sağlıklı ve daha temiz ortamlarda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla her yıl eğitim-öğretim sezonu öncesinde bölgemizde bulunan tüm okullarda çevre düzeni, temizlik ve bakım çalışması yapıyoruz. Okul müdürlerimiz ve idarecilerimizle sürekli iletişim halindeyiz. Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doğan, Eğitime Destek Sürecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement