Doğanşehir'de Örnek Çalışma - Son Dakika
Yerel

Doğanşehir'de Örnek Çalışma

Doğanşehir\'de Örnek Çalışma

Malatya’nın Doğanşehir ilçesi Gözelköy Mahallesi’nde köy imamı, muhtar ve mahalleli el ele vererek Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği adı altında hem yeni yapılacak cami çalışmalarını yürütecek hem de çeşitli kurslar düzenleyecek.

24.01.2016 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Gözelköy Mahallesi'nde köy imamı, muhtar ve mahalleli el ele vererek Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği adı altında hem yeni yapılacak cami çalışmalarını yürütecek hem de çeşitli kurslar düzenleyecek.

Cami Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı Mahmut Sülü, yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bölgede güzel hizmetler yapacaklarını ifade eden Sülü, gençler için iş imkanları oluşturmak istediklerini kaydetti. Sülü, "D: 100 Karayolu üzerinde dernek olarak ilk önce cami yapmayı hedefliyoruz. Camimiz Osmanlı mimarisine uygun ve 2 katlı olacak. Yolcuların araçlarını park edecekleri park alanı, her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak ve çeşitli faaliyetlerde bulunacak olan iş yerleri konferans ve toplantı salonu da yapılacak. Ayrıca tarımla uğraşanlar için ve pazarlama teknikleri üzerinde çalışmalar yapacağız, şartlarımıza uygun iş fikirleri bulup yetkililerle paylaşmak suretiyle boşta iş arayan gençlerimizin imkanlarını artırmak ve imkansızlıktan yapamadıklarını yapmak istiyoruz. Gençlerimiz hem dini konularda yetişecek hem de iş istihdam, iş konularında fikir sahibi olacak. İnşallah bölgemizde örnek olabilecek başarılı hizmetlere imza atacağız. Camimizin temelleri yükselirken çeşitli kurslar açılarak, halkımız bilinçlenecek hem de ekmek sahibi olacak" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğanşehir'de Örnek Çalışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement