Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde Öğrencilere Yönelik Herşey Dahil Uygulaması - Son Dakika
Güncel

Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde Öğrencilere Yönelik Herşey Dahil Uygulaması

Doğu Akdeniz Üniversitesi\'nde Öğrencilere Yönelik Herşey Dahil Uygulaması

Doğu Akdeniz Üniversitesi Kaliteli Ve Uluslararası Standartlardaki Eğitimini Öğrencilere Ulaştırabilmek Amacıyla Paket Program Uygulamasını Geçen Yıl Olduğu Gibi Bu Yıl Da Devam Ettiriyor.

26.07.2011 23:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti'nin en köklü ve tek devlet üniversitesi olan doğu akdeniz üniversitesi (daü) kaliteli ve uluslararası standartlardaki eğitimini öğrencilere ulaştırabilmek amacıyla paket program uygulamasını geçen yıl olduğu gibi bu yıl da devam ettiriyor. Paket Program uygulaması dahilinde öğrenim ücretleri üniversite kampüsü içerisindeki modern yurtlarda bir yıl boyunca konaklama ve üniversite kampüsü içerisindeki yemekhanelerde üç öğün yemeği içeren bu uygulamanın toplam maaliyeti birçok üniversite eğitim ücretinin altında yer almaktadır.

DAÜ bir devlet üniversitesi olarak öğrenci ve velilerden gelen talebi dikkate alarak bu cazip uygulamayı en uygun koşullarla devam etirmektedir. DAÜ paket ücret uygulamasına ek olarak tüm programlarda % 25'ten %100'e kadar değişen burs imkanları, tercih bursları (1.,2.,3. tercihte) ve meslek indirimlerinide öğrencilere sunmaktadır. Kaliteli ve uluslararası standartlarda eğitim almak artık geçmişten çok daha uygun koşullarda öğrenciye sunulmaktadır.

Herşey Dahil Uygulaması Çok Cazip

Doğu Akdeniz Üniversitesi 2011-2012 Akademik Yılı'ndan itibaren yeni kayıt yaptıracak TC uyruklu öğrenciler için "Öğrenim Ücreti, Üniversite Yurtlarında Barınma, Günde Üç Öğün Yemek Paket Programı" şu şekilde öğrencilere sunulacak.

Paket Program 1: Öğrenim Ücreti + Yemek + Yurt (4 kişilik oda) toplam:

a) Programlar 1: Mühendislik Fakültesi tüm programlar, Hukuk Fakültesi, Mimarlık Fakültesi tüm programlar, Eğitim Fakültesi tüm programlar, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, Beslenme ve Diyetetik Bölümü İçin 16.525,00 TL KDV Dahil

b) Programlar 2: İşletme ve Ekonomi Fakültesi tüm programlar, Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu, İletişim Fakültesi tüm programlar, Fen ve Edebiyat Fakültesi programları, Sağlık Bilimleri Fakültesi (Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Beslenme ve Diyetetik dışında) Bilgi Teknolojileri, Rekreasyon, Turizm ve Otel İşletmeciliği İçin 13.900,00 TL KDV Dahil

c) Eczacılık Fakültesi İçin 19.150,00 TL KDV Dahil

d) Hazırlık Okulu İçin 14.400,00 TL KDV Dahil

e) Önlisans Programları İçin 12.587,50 TL KDV Dahil

(Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu, Bilgisayar ve Teknoloji Yüksek Okulu ve Adalet Meslek Yüksek Okulu)

Paket Program 2: Öğrenim Ücreti + Yemek + Yurt (2 kişilik oda) toplam:

a) Programlar 1 için 17.312,50 TL KDV Dahil

b) Programlar 2 için 14.687,50 TL KDV Dahil

c) Eczacılık Fakültesi için 19.937,50 TL KDV Dahil

d) Hazırlık Okulu için 15.187,50 TL KDV Dahil

e) Önlisans Programları için 13.375,00 TL KDV Dahil

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde Öğrencilere Yönelik Herşey Dahil Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • merve: Ben tam burslu sağlık bilimleri fakültesine gelmeyi düşünüyorum bu paketler ne kadar olur acaba ? 0 0 Yanıtla

Advertisement