Dolu ve Sağanak Yağmur, Malkara'yı Felç Etti - Son Dakika
Güncel

Dolu ve Sağanak Yağmur, Malkara'yı Felç Etti

Dolu ve Sağanak Yağmur, Malkara\'yı Felç Etti

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde etkili olan dolu ve sağanak yağmur, hayatı felç etti.

03.06.2016 17:50

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde etkili olan dolu ve sağanak yağmur, hayatı felç etti. Yağış sonrası cadde ve sokaklar göle döndü, ekili alanlar zarar gördü, elektrikler 1 saat süreyle kesildi.

Malkara'da aniden bastıran dolu ve sağanak yağmur, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Yoğun yağış sonrasında birçok cadde ve sokak göle dönerken, D-110 karayolunda mazgalların tıkanması sonucu araçlar güçlükle ilerledi. Çok sayıda araç yağmur nedeniyle arıza yaparak yolda kaldı.

Tekirdağ- Malkara karayolu yoğun sular nedeniyle 1 saatliğine trafiğe kapatıldı. Araçlar alternatif yollara yönlendirildi. TREDAŞ'a bağlı bazı trafolarda meydana gelen arıza nedeniyle tüm ilçede 1 saatlik elektrik kesintisi yaşandı.

TARIM ARAZİLERİ SULAR ALTINDA KALDI

Aşırı dolu ve sağanak yağmur yağış tarım alanlarını da etkiledi. Çok sayıda tarım arazisi sular altında kaldı. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Çevre Günü etkinliklerinin yoğun yağış nedeniyle iptal edildiğini ifade ederek, "Yoğun yağış sonrası kriz masası kurduk. İlçemizde etkili olan dolu ve yağışların zararlarını tespit edeceğiz. 3 gün yine aynı şekilde ani ve şiddetli yağış görüleceği bilgisini aldık. Vatandaşlarımız sel baskınlarına karşı dikkatli olsun. Bizlerde belediye olarak gerekli tedbirleri alarak 24 saat esasına görev başında olacağız" dedi.

- Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dolu ve Sağanak Yağmur, Malkara'yı Felç Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement