Domaniç'te "Hey Gidi Günler" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Domaniç'te "Hey Gidi Günler" Etkinliği

Domaniç ilçesinde bir ortaokulda geçen yıl mezun olan öğrenciler ile son sınıfta okuyan öğrenciler "hey gidi günler" etkinliği kapsamında buluştu.

05.11.2015 12:05

Domaniç ilçesinde bir ortaokulda geçen yıl mezun olan öğrenciler ile son sınıfta okuyan öğrenciler "hey gidi günler" etkinliği kapsamında buluştu.

Çamlıca Köyü Ortaokulu'ndan geçen yıl mezun olan öğrenciler, "hey gidi günler" etkinliği kapsamında okula davet edilerek son sınıf öğrencileriyle buluşturuldu. Öğrenciler, okulda yaşadıkları anıları paylaşırken diğer yandan da sınavlar konusunda bilgi alışverişinde bulundular.

Okul Müdürü Gökmen Çakmak, etkinlik kapsamında her yıl mezun olan öğrencileri okula davet ettiklerini ifade ederek, "Geçen yıl mezun olan öğrencilerimiz girdikleri TEOG sınavıyla ilgili tecrübelerini bu yıl sınava girecek öğrencilere aktarmalarını amaçlıyoruz. Etkinliğe katılan öğrencilerimiz sınava nasıl hazırlandıklarını, sınavda nelerle karşılaştıklarını son sınıf öğrencilerimize aktardılar. Aynı zamanda öğrencilerimiz arasında güzel bir kaynaşma oluyor" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Domaniç'te 'Hey Gidi Günler' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement