Din Adamı Döngeloğlu, Emet'te Konferans Verdi - Son Dakika
Yerel

Din Adamı Döngeloğlu, Emet'te Konferans Verdi

Din Adamı Döngeloğlu, Emet\'te Konferans Verdi

Din adamı ilahiyatçı-yazar Ömer Döngeloğlu, Kütahya'nın Emet ilçesinde, Hz. Muhammed Mustafa'nın yaşantısı hakkında konferans verdi.

18.02.2014 18:02  Güncelleme: 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Din adamı ilahiyatçı-yazar Ömer Döngeloğlu, Kütahya'nın Emet ilçesinde konferans verdi.

Emet Belediyesi tarafından kapalı spor salonunda düzenlenen etkinliğe, halk yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık iki saat süren konferansta Döngeloğlu, son Peygamber, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa'nın yaşantısı hakkında bilgiler verdi. Döngeloğlu, "Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V) konuşulacakmış denilince, söz konusu Peygamberimiz olunca, peygamberin hatırı olunca salonlar dar gelmeye başladı. Sizler halen o sesi aradığınız için bu salonları dolduruyorsunuz. O sesi duyuncaya kadar yürüyeceksiniz. Sizler Hz. Muhammed Mustafa'nın hatırı için, sözü hala geçen canım peygamberimin hatırı için bugün buradasınız. Peygamberin hayatı şiir olsun, destan olsun diye yaşanmadı, yazılmadı. Üç beş hoca çıkıp millete saatlerce nutuk atsın diye yaşanmadı. Peygamberimiz bizimle arkadaş olsun, yoldaşımız olsun, diye gönderildi. Ondan bir şey duyarsak uygulamalıyız. Peygamberimiz yaptı diye yapmalıyız. Bir işi peygamberimiz yaptı diye yaparsanız onun sünnetine uymuş olursunuz. Evinize sağ ayakla ve besmeleyle girerseniz Resülullah ile birlikte girmiş olursunuz. Çünkü bu sünnettir. Sünnet deyip geçmeyin, sünnette Resulüllahtır" dedi.

Konferansın sonunda Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Döngeloğlu'na ilçenin simgesi bor madeni ve çini tabak hediye etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Din Adamı Döngeloğlu, Emet'te Konferans Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement