Dört Eski Bakanla İlgili Soruşturma Önergeleri - Son Dakika
Politika

Dört Eski Bakanla İlgili Soruşturma Önergeleri

Dört Eski Bakanla İlgili Soruşturma Önergeleri

CHP'li Onur, TBMM Genel Kurulu'ndaki görüşmeleri, tablet bilgisayarı ile internet üzerinden canlı yayınlıyor.

05.05.2014 16:49  Güncelleme: 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, TBMM Genel Kurulu'ndaki görüşmeleri, tablet bilgisayarı ile internet üzerinden canlı yayınlıyor.

TBMM Genel Kurulu'nda, bugün dört eski Bakanla ilgili Meclis Soruşturmasına ilişkin görüşme yapılacak. Muhalefet milletvekilleri, görüşmelerin Meclis TV'den canlı yayınlanmamasına tepkisini sürdürüyor.

Toplantıyı kendi tablet bilgisayarı ile internet üzerinden canlı yayınlayan CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Onur, görüşmelerin Meclis TV'de yayınlanmaması üzerine böyle bir yola başvurduğunu belirtti.

Daha önce de Genel Kurul'dan böyle bir yayın yaptığını anımsatan Onur, "Bu görüşmelerin de Meclis TV'den yayınlanmayacağının anlaşılması üzerine, benden 'yayın yapacak mısınız?' diye yoğun bir istek oldu. Ben de 'yaparım' sözünü verdim. Ben bağımsız medya görevi görüyorum şu an. Görüşmeler zaten kapalı oturum halinde yapılmıyor. Bu kadar önemli bir oturumu vatandaştan saklamak doğru değil. Bizi farklı yollara yöneltmelerinin hiçbir manası yok" diye konuştu. - TBMM

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Dört Eski Bakanla İlgili Soruşturma Önergeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement