Dortmund, Durm'un Sözleşmesini 2019'a Kadar Uzattı - Son Dakika
Spor

Dortmund, Durm'un Sözleşmesini 2019'a Kadar Uzattı

Dortmund, Durm\'un Sözleşmesini 2019\'a Kadar Uzattı

Jürgen Klopp yönetiminde büyük gelişim göstererek milli takıma kadar yükselen Durm, sözleşmesinin bitimine 2 sene daha olmasına rağmen mukavelesine şimdiden uzattı.

02.09.2014 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Borussia Dortmund, genç savunma oyuncusu Erik Durm'un sözleşmesini 2019'a kadar uzattıklarını duyurdu.

Genç stoperin sözleşmesinin bitimine iki yıl daha olmasına karşın BVB Sportif Direktörü Michael Zorc yaptığı açıklamada geçen sene sergilediği performansla hem Dortmund'un ilk 11'inde hem de Almanya Milli Takımı'nda kendisine yer bulan oyuncuyu ellerinden kaçırmak istemediğini belirtti.

Zorc, kulübün resmi sitesine verdiği demeçte, "Erik harika bir çocuk. Tam Borussia Dortmund'un tarzını yansıtıyor. Gelişimini çok yakından takip ediyoruz ve sözleşmesini uzatma kararı alırken hiç tereddüt bile duymadık." dedi.

Bundesliga'da ilk kez geçen Ağustos ayında sahne alan Durm, sergilediği performansla Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nda da Alman Milli Takımı'nın kadrosuna seçildi.

Sözleşmesini uzatmakla doğru kararı verdiğine inanan 22 yaşındaki futbolcu, "Kulübüm gelişimim konusunda benimle çok özel ilgilendi. Bugünkü durumuma gelmemde onların çok büyük payı var. Uzun seneler burada kalmak ve BVB'nin başarısı için ter dökmek istiyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Dortmund, Durm'un Sözleşmesini 2019'a Kadar Uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement