DOSEM'li Melekler Samsun Kampına Gidiyor - Son Dakika
Yerel

DOSEM'li Melekler Samsun Kampına Gidiyor

DOSEM\'li Melekler Samsun Kampına Gidiyor

Down Sendromlu Melekler Derneği, Samsun kampında yapılacak 1 haftalık etkinliğe hazırlanıyor.

26.05.2016 14:51  Güncelleme: 15:16

Melekler Samsun Kampına Hazırlanıyor

Down Sendromlu Melekler Derneği, hayata geçirdiği Melekler Kampı Samsun Projesi kapsamında 1 - 7 Ağustos tarihlerinde Samsun'da yapılacak bir haftalık kampa hazırlanıyor.

DOSEM'in hayata geçirdiği Melekler Kampı Samsun Projesi kapsamında Samsun'da düzenlenecek kamp gezisine hazırlanan DOSEM Melekleri kendilerine refakat edecek Batman Üniversitesi Çocuk Gelişimi 2016 mezunlarıyla tanıştı.

Batman Üniversitesi Çocuk Gelişimi 2016 mezunlarından ve kamp öncesi DOSEM'de staj yapan 10 kişilik refakatçi grup Tahtalıköy Kafede down sendromlu çocuklarla tanışma etkinliğinde buluştu.

Tahtalıköy Kafe tarafından misafir edilen DOSEM melekleri ve refakatçileri gönüllerince eğlendi.

DOSEM Melekleri canlı müzik eşliğinde sahne alıp şarkılar söylerken kimisi de müziğe eşlik ederek sahnede oyun oynadı.

DOSEM Başkanı Mehmet Emin Baş yaptığı açıklamada, Samsun'da Mavi Işıklar Eğitim Dinlenme ve Rehabilitasyon Merkezinde 1 -7 Ağustos tarihleri arasında düzenlencek kamp organizasyonundan önce Çocuk Gelişimi Bölümü yeni mezunlarına DOSEM'de staj yaptırdıklarını belirtti.

Baş, açıklamasının devamında "Yeni mezun arkadaşları meleklerimizi yalnız bırakmadıklarından ve hayata tutunmak konusunda desteklerinden ötürü kutluyorum. Bu fedakâr arkadaşlarımız bugün meleklerimizle tanıştı, bunun devamında her bir arkadaşımız refakat edeceği meleğimizi evinde bir gün konuk edecek. Bununla da yetinmeyip bir gününün hepsini meleklerimize ayırarak onlarla zamanlarını paylaşacaklar. Tüm bu çalışmanın akabinde Samsun'a gittiklerinle birbirlerine yabancılık çekmemiş olacaklar" dedi.

Tahtalıköy tarafından ağırlanan kızlı erkekli, 4 – 22 aralığında çeşitli yaşlarda DOSEM melekleri ve refakatçileri müzik ziyafeti ve yemek ikramından sonra kafe yöneticilerine teşekkür etti.


Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel DOSEM'li Melekler Samsun Kampına Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement