Döşemealtı Yaz Kurslarına 13 Branşta 500 Öğrenci Katıldı - Son Dakika
Yerel

Döşemealtı Yaz Kurslarına 13 Branşta 500 Öğrenci Katıldı

Döşemealtı Yaz Kurslarına 13 Branşta 500 Öğrenci Katıldı

Döşemealtı Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Yaz Kursları'na bu yıl 13 branşta toplam 500 öğrenci katıldı.

09.07.2014 14:19

Döşemealtı Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Yaz Kursları'na bu yıl 13 branşta toplam 500 öğrenci katıldı.

2 Ay sürecek Döşemealtı Yaz Kursları nedeniyle Spor Salonu'nda tören yapıldı. Törene Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gültekin Acar, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Ali Eryılmaz ile çok sayıda veli katıldı.

8 YENİ BRANŞ

Döşemealtı Yaz Kursları'nda bu yıl 8 yeni branş eklenerek kursiyerlerin alternatif şansları arttırıldı. Diğer taraftan eğitmenlerin önerisi doğrultusunda kurslar sosyal ve sportif ağırlıklı olarak belirlendi. Böylece kursiyerler ağır ders programları yerine daha fazla eğlenip dinlenebileceği, spor yapıp, arkadaşlarıyla daha fazla zaman geçirebileceği branşlar ön planda tutuldu. Yeni açılan branşlar arasında; Bağlama, Gitar, Judo, Karate, Badminton, Voleybol, Hentbol ve Muay Thai'nin dışında önceki yıllardan devam eden Futbol, Basketbol, Masa Tenisi, Satranç ve Teakwando branşlarına da kayıtlar yapıldı.

ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMİ ÖNCELİĞİMİZ

Döşemealtı Belediyesi'nin yönetim anlayışının temelinde çocuklar ve eğitim olduğunu belirten Başkan Turgay Genç, yaz okullarını önemsediğini söyledi. Genç, "Çocuklarımızın hem fiziksel hem de bedensel gelişimlerine katkı sağlayacağını düşündüğüm yaz okullarımızın başarılı ve amacına uygun geçmesini diliyorum. Çocuklarımıza ve gençlerimize daha güzel bir gelecek verebilmek adına başta yaz kursları olmak üzere tüm amatör sporlara destek verme kararı aldık. Bu sayede gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutup enerjilerini sportif faaliyetlere yöneltmelerini istiyoruz" diye konuştu.

Yaz kursları için Döşemealtı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Halk Eğitim Merkezi'ne ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüklerinin yoğun bir çaba harcadığını ifade eden Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, kusursuz bir organizasyon olmasını diledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Döşemealtı Yaz Kurslarına 13 Branşta 500 Öğrenci Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement