Doumbia, Fenerbahçe'ye Gitmezse Kadro Dışı Kalacak - Son Dakika
Spor

Doumbia, Fenerbahçe'ye Gitmezse Kadro Dışı Kalacak

Doumbia, Fenerbahçe\'ye Gitmezse Kadro Dışı Kalacak

Roma'lı yöneticiler, Seydou Doumbia'nın Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmesi için baskı yapıyor. Fildişili, teklifi kabul etmezse kadro dışı kalacak.

31.01.2016 12:30  Güncelleme: 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya'dan Fenerbahçe'den gelen teklifi değerlendirmeyi reddeden Seydou Doumbia'ya "mobing" uygulandığı iddiası ortalığı karıştırdı.

Fildişili oyuncunun Türkiye'de oynamak istememesi ve Fenerbahçe'den aldığı teklifi reddetmesi üzerine zor durumda kalan Roma'lı yöneticilerin Doumbia'yı idmanlara almaması için teknik direktör Luciano Spaletti'ye baskı kurdukları iddia edildi.

"FENER'E GİT"

Ayrıca sportif direktör Walter Sabatini'nin de Doumbia'ya F.Bahçe'ye gitmek zorunda olduğunu söyleyerek sıkıştırdığı iddia edildi. Bu arada Doumbia'nın Premier Ligi istediği ve Swansea'ya yakın olduğu bildirildi.

Son Dakika Spor Doumbia, Fenerbahçe'ye Gitmezse Kadro Dışı Kalacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Assam olsada yatsak: Fenerin daha once ismini duymamistir sike olayi da dis basinda yeterince yer bulmadi 0 10 Yanıtla
  • son kale: Yalan haber. Adam can atıyodu gelmek için zaten anlaşma sağlandı salı günü sabiha gökcen havaalanında 3-5 taraftar tarafından karşılanır 8 1 Yanıtla
  • Assam olsada yatsak: Fenerin adini daha once duymamistir be yapsin 5 1 Yanıtla

Advertisement