Dövüp Telefon Gasp Eden 2 Kuzene 8'er Yıl Hapis - Son Dakika
Güncel

Dövüp Telefon Gasp Eden 2 Kuzene 8'er Yıl Hapis

Kayseri'de yeğenleri L.A. ile konuşan V.Ö.'yü (19)döverek telefonunu gasp ettikleri iddiasıyla yargılanan kuzenler Mehmet (26) ve Emirhan Aslan (19) 8'er yıl 4'er ay hapis cezasına çaptırıldı.

20.04.2015 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de yeğenleri L.A. ile konuşan  V.Ö.'yü (19)döverek telefonunu gasp ettikleri iddiasıyla yargılanan kuzenler Mehmet (26) ve Emirhan Aslan (19) 8'er yıl 4'er ay hapis cezasına çaptırıldı.

Olay, geçen 1 Ocak'ta merkez Kocasinan İlçesi Karpuzatan Mahallesi'ndeki muhtarlığın önünde meydana geldi. Tutuksuz yargılanan sanık Mehmet Aslan, kız yeğeni L.A'nın (18) V.Ö. ile sevgili olduklarını öğrendi. V.Ö.'ye cep telefonundan mesaj atan Mehmet Aslan buluşmak istedi. Otomobiliyle görüşme yerine gelen V.Ö.'ye Mehmet ve Emirhan Aslan iddiaya göre dayak atıp, 950 TL değerindeki cep telefonunu da alarak olay yerinden uzaklaştı.

Gencin ailesinin şikayeti üzerine iki kuzen yakalandı. Mehmet Aslan ve Emirhan Aslan mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kayseri 1 'inci Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada V.Ö. ile tutuksuz sanıklar Mehmet ve Emirhan Aslan hazır bulundu. Sanık kuzenler, "Volkan'ın bütün zararını karşıladık. Çok pişmanız, beraatimizi istiyoruz'" dedi. Mahkeme heyeti iki kuzene, 'Yağma' suçundan 5'er yıl, 'Kişiyi hürriyetinden Yoksun Kılma' suçundan 3'er yıl 4'er ay hapis cezası verdi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dövüp Telefon Gasp Eden 2 Kuzene 8'er Yıl Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement