Dpü'de "Başarılı İnsanların Hayatları" Söyleşisi - Son Dakika
Yerel

Dpü'de "Başarılı İnsanların Hayatları" Söyleşisi

Söyleşiye, NG Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Üyesi Sema Güral Sürmeli konuk oldu

05.12.2013 11:30

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından "Başarılı İnsanların Hayatları" söyleşisi düzenlendi.

Söyleşiye katılan NG Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Üyesi Sema Güral Sürmeli, artık iş dünyası sosyal insan sevdiğini ve başarılı olmak isteyenlerin sosyal, araştırmacı olması gerektiğini söyledi.

İş yaşamında farklılaşmak ve sosyalleşmek insanlara artılar kattığını belirten Sürmeli, şöyle konuştu:

"Bazı insanların başarısızlıkları, aslında sosyal başarısızlıklarını gösteriyor. Çünkü o insanlar kendi farklarını ortaya koyacak sosyal zekaya sahip olamayabiliyorlar. O yüzden kendinizi ön plana çıkaracak bir özelliğiniz olsun. Mutlaka farkınızı ortaya koyun ve sosyal olun. Kendinizi sürekli başka başka şeylerle donatın. En çok kendinizi sevin ki karşınızdakini de sevebilesiniz. Teşekkür etmeye, lütfen demeye, rica etmeye özen gösterin. Bir de zamanınızı iyi kullanın. Zaman insanın en kıymetli hazinesidir. Çünkü zamana hakim olan her şeye hakim olabilir."

Sürmeli belli bir konuda uzmanlaşmanın da önemine değinerek bunun da başarıyı artıran faktörlerden biri olduğunu dile getirdi.

Bu konuda, babasının kendisi için en büyük idolü olduğunu da sözlerine ekledi.

Sürmeli, konuşmasının ardından Osmanlı sarayının ihtişamını yansıtan "Porselenden Hayatlar-Geçmişe Özlem" ismini verdiği görsel sunum yaptı. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dpü'de 'Başarılı İnsanların Hayatları' Söyleşisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement