Dr. Ömer Coşkun Toprağa Verildi! Kızı Alerjisi Olan Antibiyotik Verildiğini Söyledi - Son Dakika
Güncel

Dr. Ömer Coşkun Toprağa Verildi! Kızı Alerjisi Olan Antibiyotik Verildiğini Söyledi

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Dr. Ömer Coşkun toprağa verildi. Kızı Fatmanur Coşkun, babasına Amerika'da kaldırıldığı hastanede alerjisi olan bir antibiyotiğin verildiğini söyledi.

28.02.2017 12:31  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de alternatif tıp alanında adını duyuran ve İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Dr. Ömer Coşkun, Adana'da toprağa verildi. Kızı Fatmanur Coşkun, babasının 5 ay önce Amerika'da rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını ve alerjisi olan bir antibiyotiğin verildiğini söyledi. Babasının, ilacın etkisiyle çoklu organ yetmezliği yaşadığını söyleyen Fatmanur Coşkun, ameliyattan sonra hayatını kaybettiğini açıkladı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Bitkisel karışımlarla çoğu hastalığa çözüm bulduğunu söyleyen Dr. Ömer Coşkun, geçtiğimiz cumartesi günü İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Cenazesi Adana'ya getirilen Dr. Ömer Coşkun için bugün Kabasakal Mezarlığı'nda tören düzenlendi. Törene, Coşkun'un ailesi, yakınları ve hastaları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Coşkun'un cenazesi toprağa verildi. Cenaze töreninde Dr. Ömer Coşkun'un yakınları güçlükle ayakta durabildi.

Dr. Ömer Coşkun Toprağa Verildi! Kızı Alerjisi Olan <a class='keyword-sd' href='/antibiyotik-2/' title='Antibiyotik'>Antibiyotik</a> Verildiğini Söyledi

ÇOKLU ORGAN YETMEZLİĞİ YAŞADI

Ömer Coşkun'un Kızı Fatmanur Coşkun, babasının 5 ay önce Amerika'ya kızı Sümeyra Coşkun'u ziyaret etmek için gittiğini ve orada rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını, hastanede de alerjisi olan bir antibiyotiğin verildiğini bu sebeple çoklu organ yetmezliği yaşadığını, en son İstanbul'da ameliyattan sonra hayatını kaybettiğini söyledi.

Dr. Ömer Coşkun Toprağa Verildi! Kızı Alerjisi Olan Antibiyotik Verildiğini Söyledi

Dr. Ömer Coşkun Toprağa Verildi! Kızı Alerjisi Olan Antibiyotik Verildiğini Söyledi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dr. Ömer Coşkun Toprağa Verildi! Kızı Alerjisi Olan Antibiyotik Verildiğini Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement