Dragon Festivali Bu Yıl 160 Takıma Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika
Kültür Sanat

Dragon Festivali Bu Yıl 160 Takıma Ev Sahipliği Yaptı

Dragon Festivali Bu Yıl 160 Takıma Ev Sahipliği Yaptı

Geçen Cumartesi İstanbul Haliç'te düzenlenen kurumlar arası kürek yarışı Dragon Festivali bu yıl 160 takıma ev sahipliği yaptı.

23.09.2014 11:11  Güncelleme: 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nitelikli tasarımları ile yurt içi ve yurt dışında yüzlerce projeye imza atan lider mobilya üreticilerinden Nurus, Cesur Kürek takımı ile bu yıl en iyi derece yapan ekiplerin yarıştığı 'Sport' Kategorisi'nde Türkiye yedincisi oldu.

Mayıs ayında Ankara'da gerçekleşen yarışlarda ikincilik alan Nurus Cesur Kürek takımı, İstanbul yarışlarına yoğun bir kamp programı ile hazırlandı. 22 kişiden oluşan kürek takımı yoğun geçen kamp sürecinden sonra en iyi derece yapan takımların yarıştığı 'Sport' Kategorisi'nde Türkiye yedincisi oldu. Yarışların dışında düzenlenen dans ve kostüm yarışmalarında da Nurus performansı ile ön sıralarda yer aldı.

Festival kapsamında düzenlenen kostüm yarışmasına Cesur Kürek takımı davulcusu Önder Şafak Şahin, barış güvercini kostümü ile katıldı. Festivalden başlayarak tüm dünyaya barış getirmek üzere sahneye konan beyazlar içindeki güvercin kostümü, elde hassasiyetle üretilen kanatlarının yanında ayak detayları ile de ilgi gördü. Seyirciyi şaşırtmayı başaran Barış Güvercini, jüriden "en eğlenceli kostüm" ödülünü aldı.

Festivalin güzellik yarışmasında aday olan İrem Kaçmaz, Cesur Kürek ekibine birincilik getirirken; aynı gün gerçekleşen serbest dans kategorisinde ikincilik İlkyaz Soylu'nun muhteşem performansı ile yine Nurus'un oldu.

Dragon Festival'inde Dans Show

Danskeyfi'nin de katıldığı bu organizasyonda sürpriz dans gösterisi izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Dragon Festivali Bu Yıl 160 Takıma Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement