DSP Muratpaşa Tanıtım Araçlarına Zarar Verildiği İddiası - Son Dakika
Yerel

DSP Muratpaşa Tanıtım Araçlarına Zarar Verildiği İddiası

DSP Muratpaşa Tanıtım Araçlarına Zarar Verildiği İddiası

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP adayı Evcilmen: "Arabalarımızı boyuyorlar, afişlerimizi kesiyorlar.

20.03.2014 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP adayı Süleyman Evcilmen'in seçim afişleri, bilboardları ve tanıtım araçlarına zarar verildiği iddia edildi.

Evcilmen, yaptığı yazılı açıklamada, partisine ait tanıtım araçları, afiş ve bilboardlara kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce sprey boyayla zarar verildiğini bildirdi.

Başarılı bir seçim kampanyası yürüttüklerini ve bu başarı karşısında bazı kesimlerin "çirkin bir tutum takındığını" ifade eden Evcilmen, açıklamasında, "Arabalarımızı boyuyorlar afişlerimizi kesiyorlar. Kampanyamızı baltalamaya çalışıyorlar. Yaptırdıkları anketlerin gerçeği yansıtmadığını bilenler panikle saldırıyorlar. Bunlar demokrasiye yakışmayan hareketler" ifadesini kullandı.

Fark yaratan bir kampanya yürüttüklerini ve sadece işlerine bakacaklarını belirten Evcilmen, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Kimseye karşı bel altı siyaset yapmıyoruz. Üreten, ürettiklerinden dolayı da sempati toplayan başarılı bir kampanya yürütüyoruz. Biz disiplinli, ahlaklı, etik değerlere önem veren bir siyasi çalışma içindeyiz. Bizler dürüst, haksızlığın karşısında eğilmeyen, mert ve cesur insanlarız. Muratpaşa'da bildiğim birşey var. Muratpaşa seçmeni gerçekten vefalıdır. Hizmeti iyi bilir. Yapılan haksızlığın yanıtını da sandıkta verir." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel DSP Muratpaşa Tanıtım Araçlarına Zarar Verildiği İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement