Düğün Konvoyundaki Bahşiş Cinayeti - Son Dakika
Güncel

Düğün Konvoyundaki Bahşiş Cinayeti

Bahçelievler'de bahşiş almak için düğün konvoyunun önünü kestikten sonra tartıştığı damadı aracının camına sıkıştırıp sürükleyerek ölümüne sebep olduğunu iddia edilen 2 kişi hakkında "kasten öldürme" ve "kasten öldürmeye iştirak" suçlarından dava açıldı.

16.10.2014 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçelievler'de bahşiş almak için düğün konvoyunun önünü kestikten sonra tartıştığı damadı aracının camına sıkıştırıp sürükleyerek ölümüne sebep olduğunu iddia edilen 2 kişi hakkında "kasten öldürme" ve "kasten öldürmeye iştirak" suçlarından dava açıldı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, 31 Ağustos'ta hayatını kaybeden Aziz Baş ile Sevda Bulut'un nikah ve düğün törenlerinin olduğu, gelin arabasıyla düğün salonuna gitmek üzere yola çıktıkları, şüpheli Emrah A'nın kullandığı aracın maktulün içinde olduğu arabanın önünü kestiği anlatıldı.

İddianamede, şüpheliler Emrah A. ile yanında bulunan Abdülkadir A'nın kendilerine zarf içerisinde verilen parayı gördüklerinde "Bu bizi kesmez, biz Yenibosna çocuğuyuz. 100'den aşağısı bizi kesmez" diyerek almadıkları, araya konvoydakilerin girmesinden sonra gelin arabasının manevra yapıp yoluna devam ettiği ancak şüphelilerin 2. kez caddenin ortasına araçlarını çektikleri ve gelin arabasının yine yoluna devam ettiği kaydedildi.

Düğün salonuna 50-100 metre kala şüpheliler tarafından gelin arabasının yeniden yolunun kesildiği ve bunun üzerine arabayı kullanan Hakan Çevik'in şüphelilerin yanına giderek tartıştığı, Aziz Baş'ın da olay yerine giderek şüphelilere "Niye küfrediyorsunuz?" diye kızdığı ifade edilen iddianamede, Aziz Baş'ın eğilerek arabanın açık camından şüpheli Emrah A'nın yakasından tuttuğu ve her 2 şüphelinin Baş'ı kollarından tutarak aracın içine çektikleri belirtildi.

İddianamede, "Maktul Aziz Baş'ın bir kolunun aracın penceresine sıkışmış, diğer kolu dışarıda olduğu halde arabayla birlikte sürüklenmeye başladığı, şüpheli Emrah A'nın kullandığı aracı ile yaklaşık 40-50 metre gittikten sonra yolun sol tarafında park halinde duran bir minibüse çarptığı, çarpma sonucunda olay yerinden kaçtıkları anlaşılmıştır" denildi.

Aziz Baş'ın çarpma neticesinde park halinde duran minibüsün altına başını çarparak savrulduğu belirtilen iddianamede, Baş'ın hastaneye kaldırıldığı ve hayatını kaybettiği hatırlatıldı.

İddianamede, şüpheli Emrah A'nın "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezasına, diğer şüpheli Abdülkadir A'nın da "kasten öldürme suçuna iştirak" suçundan 10 yıldan 15 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması isteniyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Düğün Konvoyundaki Bahşiş Cinayeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement