Düğünde Tabanca ile 2 Çocuk Yaralanması Olayına Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Düğünde Tabanca ile 2 Çocuk Yaralanması Olayına Tutuklama

Düğünde Tabanca ile 2 Çocuk Yaralanması Olayına Tutuklama

Tokat’ın Erbaa ilçesinde düğünde havaya ateş açılması sonucu 1’i ağır olmak üzere 2 çocuğun yaralanması olayı ile ilgili gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

30.05.2014 18:18

Tokat'ın Erbaa ilçesinde düğünde havaya ateş açılması sonucu 1'i ağır olmak üzere 2 çocuğun yaralanması olayı ile ilgili gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

Tokat Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre; Erbaa'da bir düğün merasiminde S.M'nin (41) havaya ateş açması sonucu 2 çocuk yaralandı. Durumu ağır olan 8 yaşındaki Muhammed Ali Okçu yapılan ilk müdahalenin ardından Tokat Devlet Hastanesine sevk edildi. Erbaa İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmada ise 1 adet kurusıkı olmak üzere 3 adet tabanca ile bu tabancalara ait çok sayıda fişek ele geçirildi. Olayla ilgili olarak yakalanan S.M çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan yaklaşık bir hafta önce meydana gelen olayda yaralanan 11 yaşındaki Munise Maden taburcu edilirken, hayati tehlikeyi atlatan 8 yaşındaki Muhammed Ali Okçu'nun tedavisinin Tokat Devlet Hastanesi'nde sürdüğü bildirildi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Düğünde Tabanca ile 2 Çocuk Yaralanması Olayına Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement