Dünya Engelliler Günü - Son Dakika
Yerel

Dünya Engelliler Günü

Başkale Elbak Özel Rehabilitasyon Merkezi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü etkinliklerle kutladı.

04.12.2014 16:31

Başkale Elbak Özel Rehabilitasyon Merkezi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü etkinliklerle kutladı.

Özel Elbak Özel Rehabilitasyon Merkezi, kurumda eğitim gören engelliler için "Engelli Bir Dünya'da Engelsiz Bir Hayat" sloganıyla program düzenledi. Okul müdürü Gündüz Gürbüz, beraberindeki öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla ilk olarak resmi kurum ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Sırasıyla belediye, kaymakamlık, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Hudut Tabur Komutanlığı'nı ziyaret etiklerini belirten Gündüz, kendilerini kapıda karşılayarak ağırlayan ve yanlarında olduklarını belirten bütün kurumlara teşekkür etti.

Gündüz, "Dünya Engelliler Günü'nde değil, her gün bu çocuklarımızı hatırlamamız, engelli kardeşlerimizin sorunlarına beraber el vermemiz lazım. Belediyeler, valilikler, kaymakamlıklar, bütün devletin kurumları olarak bu insanların bu dünyada, toplumda yaşayabilmesi için el ele vermemiz gerekiyor" dedi.

Program yapılan ziyaretlerden sonra merkezde öğrencilerin yaptıkları el işi ve resim sergisi açıldı. Sergiye, kaymakamlık, belediye, emniyet, jandarma personeliyle kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve esnaf katıldı. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dünya Engelliler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement