Dünya, Neymar'ın Golünü Konuşuyor - Son Dakika
Spor

Dünya, Neymar'ın Golünü Konuşuyor

Dünya basını, Neymar'ın Türkiye'ye attığı ilk golü ön plana çıkarırken Brezilyalı futbolcu için, yaptığı klas dokunuşla Volkan Demirel'i ters ayakta yakaladığını yazdı.

13.11.2014 08:32  Güncelleme: 08:53

A Milli Takımımız, 58 yıl aradan sonra özel maçta Brezilya ile İstanbul'da karşı karşıya geldi. Sambacılar karşısında etkisiz bir oyun ortaya koyan Ay-yıldızlılar, Neymar'ı durdurmakta da başarılı olamayınca sahadan 4-0 mağlup ayrıldı. Brezilya'da iki gole imza atan Neymar galibiyetin mimarı oldu.

İŞTE BREZİLYA-TÜRKİYE MAÇININ YANKILARI

Globo Esporte: "Alkışlar Neymar için" başlığını kullanan Brezilya basını 4-0'lık galibiyeti manşetlere taşırken atılan ilk golü ön plana çıkardı. Fernandinho'nun 43,5 metrelik harika pasında Neymar'ın koşusuna dikkat çekti. Türkiye'nin ofsayt taktiği denemesinin yeterli olmadığını yazarken, Neymar'ın yaptığı klas dokunuşla Volkan Demirel'i ters ayakta yakaladığını belirtti.



Mundo Deportivo: "Neymar yeteneklerini Türkiye'de sergiledi" ifadelerine yer verirken, Brezilyalı yıldızın attığı gollerle efsane yıldızlar Pele ve Zico'ya biraz daha yaklaştığını yazdı.

Sport: Neymar, Türkiye'ye karşı Brezilya'nın lideri oldu. Dunga'nın sisteminde özel bir yere sahip olan Neymar'ın özellikle hücumda çok etkili olduğunu vurguladı.



Marca: Neymar, Brezilya ile eğlenceli başlığını kullanırken, Neymar'a övgüler yağdırdı. Brezilya'nın, Türkiye'de hiçbir sorun yaşamadığını belirten gazete Neymar'ın iki golle sahanın yıldızı olduğunu yazdı.

Daily Mail: Neymar'ın iki golüyle Brezilya'nın dostluk maçından rahat bir galibiyet çıkardığını yazarken, Chelsea'de forma giyen Willian'ın performansının da etkileyici olduğunu yazdı.

Dünya, Neymar\'ın Golünü Konuşuyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Dünya, Neymar'ın Golünü Konuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • lodos: Yabancıyı kısıtlaması arttıkça ne hikmetse dahada geriye gidiyoruz tam averaj takımı olduk. . . 30 1 Yanıtla
  • tayhan: dünyaya rezil olduk bütün kadroyu kovun adam gibi futbola aç tekmeye kafa uzatan adamları alın adamlar trilyonları cepe ata ata burunnları kalktı sahada geziniyorlar 27 2 Yanıtla
  • 0: Bizimkiler maçtan sonra hangi mekanı kapatsak diye düşünürken neymar 2 tane gol atmış. Aslan kesilen kalecide neymarı görünce cephe selamına geçmiş. tebrikler neymar. istifa demirören ve terim. 17 1 Yanıtla
  • zollu61: onura gelince hatalı volkan ters ayakta yakalnadı hemi bukadar yancı medya olmayın lütfen yaa 11 5 Yanıtla
  • ıst34: işte Ülkemizin bir numaralı kalecisi Futbolumuz yerlerde 7 6 Yanıtla
  • YABANCI: yabancıya yasak devam etsin sınır 3 olsun Demirören istifaaaaaaaaaaaa 11 1 Yanıtla
  • hayalci: Bu ülkeden futbolu kaldırın ne işimiz var bizim futbolla bizim ciritimiz var güleşimiz var onlarda başarılımızyız biz yaa, merak ettim son zamanlarda erkeklerde hangi işte başarılıyız biz. 11 1 Yanıtla
  • ali ak: fatih terim kazakistan maçında alınan yenilgi sonucu istifa eder. galatasaray başına geçer. türk topcuları 3. 4 milyon paraları alıp kulüplerinde sözde futbol oynar bizde artık futbol maçları izlemeyip bu dertden kurtuluruz. . . . 10 1 Yanıtla
  • abdel: yabancının serbest kalması ve Türk topçuların aklını başına alması şart. Hepsi bi havalarda. 10 0 Yanıtla
  • HERYER 61: ahahhahahhhhhh VOLKEENN VOLKEEENN diye bagıranlar nerdesinizzz aloooo 3 4 Yanıtla

Advertisement