Dünyanın En Büyüklerinden "Asansör İstanbul" Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Dünyanın En Büyüklerinden "Asansör İstanbul" Başlıyor

İFO Fuarcılık tarafından iki yılda bir düzenlenen Asansör İstanbul 2015, Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nin yeni salonlarında gerçekleşecek.

25.03.2015 08:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Asansör İstanbul 2015, T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın değerli katılımlarıyla, AYSAD (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) Başkanı Sefa Targıt, ELA (Avrupa Asansör Derneği) başkanı Philippe Lamalle ve sektör temsilcilerinin hazır bulunacağı törenle 26 Mart Perşembe günü kapılarını açıyor.

Dört gün devam edecek kıtalar arası organizasyonda 28 ülkeden 440 firma, başta güvenlik olmak üzere asansör teknolojilerine dair yenilikleri bir arada sergileyecek. Ayrıca, bu yıl bina dışından asansör çözümleri arayan uluslararası tasarım yarışmasında dereceye giren projeler de fuar boyunca ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Asansör İstanbul'a uluslararası ölçekte yoğun bir ilgi olduğunu söyleyen İFO Fuarcılık Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, "Şu ana kadarki online ziyaretçi kayıtlarına göre fuarın, 73 ülkeden 28.000 profesyoneli buluşturacağını öngörüyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünyanın En Büyüklerinden 'Asansör İstanbul' Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement