Bursa'da Devrilen Armut Yüklü Kamyonda Adeta Can Pazarı Yaşandı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Devrilen Armut Yüklü Kamyonda Adeta Can Pazarı Yaşandı

Meyve yüklü kamyonun devrilmesi sonucu kamyonda bulunan ve bacağı kopan şahıs, sıkıştığı yerden kurtarılmak istenirken olay yerinde can verdi.

18.11.2015 16:26  Güncelleme: 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meyve yüklü kamyon bir evin duvarına çarptı. Yan yatan kamyonda bacağı kopan bir kişi hayatını kaybederken, şoför yaralandı.

BACAĞI KOPTU, KURTARILMAYA ÇALIŞIRKEN HAYATA TUTUNAMADI

Edinilen bilgiye göre, Edebey Mahallesi'ndeki soğuk hava deposundan yüklenen armutları Adana'ya götürmek üzere yola çıkan Sedat Yılmaz idaresindeki 33 VN 338 plakalı kamyon, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde kontrolden çıkarak, önce yol kenarındaki fabrikanın totemine, ardından metruk bir evin bahçe duvarına çarptı. Şoförün yanında bulunan 44 yaşındaki Kerim Karadağ, yan yatan kamyonun altında kaldı. Sağ bacağı kopan Karadağ ağır yaralandı. İtfaiye ekipleri Karadağ'ı sıkıştığı yerden kurtarmaya, 112 görevlileri ise hayatta tutmaya çalıştı. Güçlükle sıkıştığı yerden çıkarılan Kerim Karadağ, yapılan müdahalelere rağmen kaza yerinde hayatını kaybetti.

ŞOFÖR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralanan şoför Sedat Yılmaz ise, vatandaşların da yardımı ile kamyondan çıkarılarak, 112 ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

TAHKİKAT SÜRÜYOR

Yola saçılan armutlar belediye ekipleri tarafından toplandıktan sonra yol tekrar trafiğe açıldı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan kazayla alakalı tahkikat sürüyor.


Bursa\'da Devrilen Armut Yüklü Kamyonda Adeta Can Pazarı Yaşandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Devrilen Armut Yüklü Kamyonda Adeta Can Pazarı Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • kayhan: Allah rahmet eylesin kerim abi mekanın cennet 14 0 Yanıtla
  • paşalı.: Jet ciler bunlar sürekli kaza oluyor zor iş meyve sebze kamyon şoförlüğü.. 6 0 Yanıtla
  • h: Takograf a bakın kaç la gidiyormuş 3 0 Yanıtla
  • VEDAT BALCI: ALLAH RAHMET EYLESİN KAMERA KAYITLARINDA ARACIN SÜRATLİ GÖRÜLÜYOR NE GEREK VAR SÜRATE 1 SAAT SONRA GİT TEMİZ GİT OLAN OLMUŞ ARTIK YAPACAK BİR ŞEY YOK RAHMET DİLEMEKTEN BAŞKA KANGURUBU TONAJ DİYOR NEREYE TONAJ KANTARLARDAN GEÇİLMİYOR 1 0 Yanıtla

Advertisement