Düzce Belediyesi Kyk'a Ait Yeri Takas Yapacak - Son Dakika
Yerel

Düzce Belediyesi Kyk'a Ait Yeri Takas Yapacak

Düzce Belediyesi Kyk\'a Ait Yeri Takas Yapacak

Düzce Belediyesi yıllardır çözümsüz halde kalan Atatürk Bulvarındaki Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yer için trampa yapılıyor.

13.07.2015 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediyesi yıllardır çözümsüz halde kalan Atatürk Bulvarındaki Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yer için trampa yapılıyor.

Düzce Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı ikinci toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında Meclis salonunda yapıldı. İmar planı tadilat talepleri ağırlıklı gündemde 47 konu görüşüldü. Gündem maddeleri içinde yer alan, otopark ve servis araçları yönetmeliği kabul edildi. 2015 yılı gelir tarifelerinin yeniden düzenlenmesine ilişkin madde de kabul edildi. Daha önce meclis gündemine gelen Düzce'de içkili yer bölge tespitine yönelik konu, komisyon çalışmalarının tamamlanmaması nedeniyle bir sonraki toplantıya ertelendi. Bu arada yıllardır çözümsüz halde kalan Atatürk Bulvarındaki Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı arsada gündemde ele alındı. Görüşmelerin ardından alınan kararla, söz konusu arsanın Konuralp mahallesindeki bir başka arsa ile trampa yapılması kararlaştırıldı. Böylelikle Atatürk Bulvarı'nda Kredi Yurtlar Kurumuna ait arsanın tasarrufu Düzce Belediyesinde olacak. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce Belediyesi Kyk'a Ait Yeri Takas Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement