Düzce'de 9 Öğretmen, 6 İşadamı Gözaltında - Son Dakika
Güncel

Düzce'de 9 Öğretmen, 6 İşadamı Gözaltında

Düzce'de, 'Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması' soruşturması kapsamında 9 öğretmen ve 6 işadamı gözaltına alındı.

28.07.2016 11:40

Düzce'de, 'Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması' soruşturması kapsamında 9 öğretmen ve 6 işadamı gözaltına alındı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda görev yapan öğretmenler H.H.C, Ç.K.C, H.Ş, D.A, İ.P, K.K, S.K, Y.Ç. ve A.A. gözaltına alındı. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açığa da alınan öğretmenlerin evlerinde ve araçlarında arama yapıldı. Bazı belge, döküman ve bilgisayarlara el konuldu. 9 öğretmenin emniyette sorgusu sürerken, açığa alınan ve hakkında gözaltı kararı bulunan 2 öğretmen ise aranıyor.

6 İŞADAMI GÖZALTINDA

Soruşturma kapsamında aralarında bir dönem Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı yapan işadamı Nusret Ö'nün de bulunduğu 6 işadamı gözaltına alındı. İşadamları Nusret Ö,  F.B, S.Ö, S.K. ve N.B. Düzce'de, O.A. ise Ordu'da yakalandı. İşadamlarının ev ve işyerlerinde arama yapıldı. Aramalarda FETÖ üyelerinin bazılarının üzerinden çıkan 1 dolarlardan bulunduğu öğrenildi. O.A., Ordu'da adliyeye sevk edilerek tutuklanırken, Düzce'de 5 işadamının polisteki sorgusu sürüyor. - Zce

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düzce'de 9 Öğretmen, 6 İşadamı Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement