Düzce Samandıra Şelalesine Düşen Suriye'li Genç Bulunamadı - Son Dakika
Güncel

Düzce Samandıra Şelalesine Düşen Suriye'li Genç Bulunamadı

Düzce Samandıra Şelalesine Düşen Suriye\'li Genç Bulunamadı

Düzce'de 15 yaşındaki Suriye uyruklu Kamil Yahya ailesiyle birlikte gezmek için gittiği Samandere Şelalesi'nde fotoğraf çektirmek isterken bir anda dengesini kaybederek yaklaşık 50 metre yükseklikten düştü.

03.04.2016 20:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de 15 yaşındaki Suriye uyruklu Kamil Yahya ailesiyle birlikte gezmek için gittiği Samandere Şelalesi'nde fotoğraf çektirmek isterken bir anda dengesini kaybederek yaklaşık 50 metre yükseklikten düştü. Hızla akan suya kapılarak kaybolan genç bulunamadı.

Kamil Yahya ailesiyle birlikte hafta sonunu değerlendirmek için Samandere Şelalesi'ne gitti. Korkulukları geçerek fotoğraf çekmek isteyen genç bir anda dengesini kaybederek yaklaşık 50 metre yükseklikten suya düştü. Şelaleden gelen suların boşaldığı alana düşen genç hızla akan suya kapılarak gözden kayboldu. Suriye'li gencin suya düştüğünü gören vatandaşlar 112 Acil ve jandarmayı arayarak ihbarda bulundular. Bölgeye ulaşan ekipler arama çalışmaları için İl Afet Acil Durum Müdürlüğü(AFAD) ekipleri ile Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nden takviye ekip istediler. AFAD ekipleri şelalenin çevresinde arama yaparken hızla akan su ekiplere zor anlar yaşattı. Yapılan tüm aramalara rağmen Kamil Yahya'nın izine rastlanmadı.

Suriye uyruklu gencin ailesi ifadeleri alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düzce Samandıra Şelalesine Düşen Suriye'li Genç Bulunamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement