Düzce Valisine SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanından Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Düzce Valisine SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanından Ziyaret

SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven, Vali Ali Fidan'a yaptıkları çalışma ve enerji sektörü hakkında ayrıntılı bilgiler aktardı.

12.10.2015 08:29

SEDAŞ Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven, Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan ve SEDAŞ Düzce İl Sorumlusu Hakan Çelik, Vali Ali Fidan'ı makamında ziyaret ettiler.

Düzce Valisi Ali Fidan, misafirleri ile yakından ilgilendi ve il genelinde SEDAŞ ile ilgili konularda İl Sorumlusu Hakan Çelik ile bir araya gelerek sorunları görüştüklerini, SEDAŞ'ın faaliyetleri ve TEDAŞ ve Belediye'nin de üyesi olan aydınlatma komisyonunun çalışmalarını da yakından takip ettiğini belirtti ve gerçekleşen bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Vali Ali Fidan, "Ülkemizin enerji koridoru olma yolunda izlediği başarılı politikalar sürerken, üretimde kaynak çeşitliliği için koşulların zorlanmasının iyi bir gelişme olduğunu belirtti. Fidan, SEDAŞ'ın kamu kaynakları ile yatırım yapan denetime tabi bir kuruluş olmasına rağmen özel şirket statüsüyle bağımsız kararlar alarak, faaliyetlerini sürdürdüğünün ayrıca elektriğin perakende satışıyla ilgili faaliyetlerin artık SEDAŞ ile ilgisinin kalmadığının, tüketicilerin bir kısmınca ve bazı kurumlar tarafından bu konuların tam olarak anlaşılamadığını gördüğünü, elektrik piyasasının artık çok değiştiğini belirtti.

Vali Ali Fidan, elektrik enerjisinin hayatımızda çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, "Elektrik olmadan artık hiçbir şey yapılamaz hale geldi. Elektrik gibi tehlikeli ve önemli bir işi yapan tüm çalışanlarınıza da kolaylıklar diliyorum. SEDAŞ'ın yatırımları ve aydınlatma ile kayıp kaçak ve bakım çalışmaları ilimiz için çok büyük önem taşıyor. Kurumlar arası diyaloglar ilin sorunlarına işbirliği ile çözüm sağlanmasında büyük önem taşıyor. SEDAŞ'ın da bunu önemsediğini ve uyguladığını görüyorum" dedi.

Vali Ali Fidan, SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven'e, yapılan bilgilendirmelerden dolayı teşekkür etti. Güven'e "kayıp kaçak konusunda mücadelenizde yanınızdayız" diyen Vali Ali Fidan, misafirleri ile yakından ilgilendi ve yapılan çalışmalar için başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Düzce Valisine SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanından Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement