Düzceli Karateciler Dünya Şampiyonası Kadrosu İçin Mücadele Edecek - Son Dakika
Spor

Düzceli Karateciler Dünya Şampiyonası Kadrosu İçin Mücadele Edecek

Düzceli Karateciler Dünya Şampiyonası Kadrosu İçin Mücadele Edecek

Düzceli karateciler Yalova’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası ve şampiyonanın ardından yapılacak seçmelerde 9. Dünya Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmek için mücadele edecekler.

16.09.2015 13:05

Düzceli karateciler Yalova'da gerçekleştirilecek olan Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası ve şampiyonanın ardından yapılacak seçmelerde 9. Dünya Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etmek için mücadele edecekler.

Türk karatesinin geleceğini teslim edeceği yıldız isimleri, yılın son büyük organizasyonunda Yalova'da bir araya gelecek. Türkiye Karate Federasyonu'nun faaliyet takviminde yer alan ve Yalova Belediyesi'nin desteğiyle yapılacak Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası, 17-20 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. Düzceli karateciler de yapılacak olan şampiyona için bütün hazırlıklarını tamamladı.

Karate Milli Takım Antrenörü Muhammet Albayrak nezaretinde çalışan gençler turnuvada mutlak madalya ve Dünya Şampiyonası'na katılmak için ter dökecek.

Albayrak, Yalova'daki organizasyonda mücadelede edecek tüm sporculara başarı dileğinde bulundu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Düzceli Karateciler Dünya Şampiyonası Kadrosu İçin Mücadele Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement