Düzcespor Yönetimi, Boluspor'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Spor

Düzcespor Yönetimi, Boluspor'u Ziyaret Etti

Düzcespor Başkanı Mehmet Saygun ve yönetim kurulu üyeleri, PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un yönetim kurulunu ziyaret etti.

11.07.2016 17:18

Düzcespor Başkanı Mehmet Saygun ve yönetim kurulu üyeleri, PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un yönetim kurulunu ziyaret etti.

Düzcespor heyeti Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı ve yönetim kurulu üyelerini kulübün Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette konuşan Düzcespor Başkanı Mehmet Saygun, kulüp yönetimi olarak Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı'ya hayırlı olsun ziyaretine geldiklerini ifade etti.

Boluspor ile ortak çalışmalar yapmak istediklerini kaydeden Saygun, "Bununla ilgili Necip Başkan ile toplantı yaptık. Bir kaç tane de futbolcu isteğimiz olacak. Necip Başkan gerekli desteği vereceklerini söyledi. Düzcespor yönetimi olarak teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Düzcespor'a gerekli desteği vereceğini söyleyen Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı ise Düzce ve Bolu'nun geçmişte de kardeş bir şehir olduğunu belirterek, "4-5 yıl önce de bizim Düzcespor ile projelerimiz vardı. Bir kısmı netleşti ama daha sonra diğerleri olmadı. Sayın Başkanımız da bugün bizi onure etti. Çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Çarıkcı, Düzce Valisi Ali Fidan'ın Bolulu olması ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in yakın dostu olması nedeniyle kendilerine düşen bazı görevler olduğunu ifade ederek, "Düzcespor'un da Boluspor'a yakın olmasından dolayı bizim görevimiz her zaman destek vermektir. Hem tesisleşme konusunda, hem kurumsallaşmada, hem de futbolcu konusunda biz destek vermeye hazırız. İnşallah Düzcespor da gerekli başarıyı elde eder." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Düzcespor Yönetimi, Boluspor'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement