Düzyurtspor'da Transfer Çalışmaları - Son Dakika
Spor

Düzyurtspor'da Transfer Çalışmaları

Kulüp başkanı Genç: "Stoper, orta saha ve sağ kanat oyuncusu olmak üzere 3 takviye daha yaparak transferi kapatmayı düşünüyoruz"

22.06.2014 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig'e yükselen Düzyurtspor'un kulüp başkanı Erdoğan Genç, stoper, orta saha ve sağ kanat oyuncusu olmak üzere 3 takviye daha yaparak transferi kapatmayı düşündüklerini söyledi.

Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geniş ve alternatifi bol, kaliteli bir kadro kurmak istediklerini ifade etti.

Bu doğrultuda çalışmalarının devam ettiğini belirten Genç, "İlk etapta Darıca Gençlerbirliği'nden Gökhan Ördel, Kahramanmaraşspor'dan Gökhan Durmuş, Sivas 4 Eylülspor'dan Şafak Bayraktar, Tepecikspor'dan Serdar Üçüncü'yü kadromuza kattık. Stoper, orta saha ve sağ kanat oyuncusu olmak üzere 3 takviye daha yaparak transferi kapatmayı düşünüyoruz" dedi.

Giresunspor'da forma giyen sağ kanat oyuncusu Emre ile her konuda anlaşmaya vardıklarını kaydeden Genç, "Oyuncu önümüzdeki hafta imza atmak için Trabzon'a gelecek. Görüşme halinde olduğumuz bir futbolcu daha var. Onunla da hemen hemen her konuda anlaşmaya vardık. Sözleşme imzalamak için oyuncunun kulübüyle sorunlarını gidermesini bekliyoruz" diye konuştu.

Genç, Düzyurtspor'da transferin bitmeyeceğini ifade ederek, geleceğe dönük yetenekli futbolcular bulmaları halinde kadrolarına katabileceklerini sözlerine ekledi. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Düzyurtspor'da Transfer Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement