E-5 Karayolu'nda Meydana Gelen Trafik Kazasında Ağır Yaralanan Sürücü Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

E-5 Karayolu'nda Meydana Gelen Trafik Kazasında Ağır Yaralanan Sürücü Hayatını Kaybetti

5 Karayolu Merter mevkiinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan servis minibüsü sürücü Salih Doğan’ın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

17.11.2014 07:36

E-5 Karayolu Merter mevkiinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan servis minibüsü sürücü Salih Doğan'ın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

E-5 Karayolu Merter mevkiinde bir servis minibüsü ile metrobüsün karıştığı trafik kazasında 2 sürücü ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Sıkıştığı minibüsün içinden itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisine kaldırılmıştı. Acil Servis'te tedavi altına alınan Salih Doğan'ın bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve hayatını kaybettiği öğrenildi. Kazaya karışan metrobüs sürücüsü Yasin Yıldırımın ise Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığı ve yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesi verdiği ifade edildi. - İSTANBUL

E-5 Karayolu\'nda Meydana Gelen Trafik Kazasında Ağır Yaralanan Sürücü Hayatını Kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel E-5 Karayolu'nda Meydana Gelen Trafik Kazasında Ağır Yaralanan Sürücü Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement