E-Game Show 2015 Özel Gsb Nusrat ve E-Spor Röportajı - Son Dakika
Teknoloji

E-Game Show 2015 Özel Gsb Nusrat ve E-Spor Röportajı

Game Show 2015 Ankara'da T.C Gençlik ve Spor Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Huzeyfe YILMAZ ile sizler için çok özel bir röportaj gerçekleştirdik.

23.05.2015 20:31  Güncelleme: 21:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

E-Game Show 2015 Ankara'da T.C Gençlik ve Spor Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Huzeyfe YILMAZ ile sizler için çok özel bir röportaj gerçekleştirdik.

Mikrofonlarımıza konuşan Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Huzeyfe Yılmaz Nursat mobil oyunu ile ilgili birbirinden önemli bilgileri bizlerle paylaştı.

Günümüz gençliğine Çanakkale Savaşını anlatmak ve öğretmek için Nusrat Asrın Harbi oyununu geliştirdiklerini belirten Huzeyfe YILMAZ Teğmen İbrahim Naci'nin günlüklerinden yola çıkılarak Çanakkale Savaşı oyunun hikayesinin bu temel üzerine kurulduğu söyledi.



Ayrıca Nusret Mobil oyununun indirilme rakamlarınıda bizlerle paylaştı.


Oyun Android işletim sistemi kullanılanlar tarafından 250.000 indirmeye ulaşırken, iOS sürümü yeni çıkmasına rağmen 70.000 civarında bir indirilme rakamına ulaştığını bildirdi. Beklentilerinin üzerinde rakamlara ulaştıklarını vurgulayan Yılmaz Anroid oyuncularının 5 üzerinden 4.8 puan vererek oylama yaptığını söyledi . Yıl sonuna kadar 5.000.000 indirme hedefinin olduğunuda ekledi.

Huzeyfe Yılmaz e-spor ile ilgili birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu . İnternet kafe sisteminin değişeceğini belirten Yılmaz internet kafe sertifikasyon sistemi üzerinde çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

E-Game Show 2015 Özel GSB Nusrat ve E-Spor Röportajı


E-Game Show Nusrat Standı



GSB Bilgi İşlem Dairesi oyunu Nusrat ve E-Spor'un ülkemizdeki geleceği hakkında çok özel bilgiler edindik. E-Game Show röportajlarımız devam edecek.



Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

E-Game Show 2015 Özel Gsb Nusrat ve E-Spor Röportajı
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji E-Game Show 2015 Özel Gsb Nusrat ve E-Spor Röportajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement