Ebru Şallı: Yaşananların Üçüncü Şahıslarla İlgisi Yok - Son Dakika
Magazin

Ebru Şallı: Yaşananların Üçüncü Şahıslarla İlgisi Yok

Ebru Şallı: Yaşananların Üçüncü Şahıslarla İlgisi Yok

Ünlü manken, Sinan Akçıl'la ayrılmasının ardından yazılan aldatıldığı yönündeki dedikodulara, "Bu yaşananların üçüncü şahıslarla alakası yok." diyerek noktayı koydu.

13.05.2015 08:43  Güncelleme: 08:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kısa bir süre önce Sinan Akçıl'la yollarını ayıran Ebru Şallı suskunluğunu bozarak olayın ardından yazılan haberlerle ilgili konuştu.

"ARAMIZDAKİLERİ KİMSE BİLEMEZ"

Aralarında zaten hiç küslük olmadığını belirten Şallı, her şeyi zamana bıraktıklarını açıkladı: "Aramızda hiç kavga gürültü olmadı ki bizim. Hiç küsmedik. İki insan arasındaki şeyleri kimse bilemez, ancak biz biliriz. O yüzden yazılan, çizilenler beni ilgilendirmiyor."

"SİNAN'DAN ZAMAN İSTEDİM"

Şallı, "Sevgili misiniz" sorusuna ise "Bu zor bir soru. Bunu zaman gösterecek. Şu an için bir şey söylemek istemiyorum. Zaman her şeyin ilacıdır. Sadece benim için yorucu bir ilişkiydi, biraz yoruldum ve Sinan'dan zaman istedim" yanıtını verdi.

"SİNAN BİN KİŞİYE ŞARKI VERİYOR"

Ebru Şallı, ayrılığa şarkıcı Ayşe Akın'ın (Ayshe) yol açtığı iddialarıyla ilgili de şöyle dedi: "Bu yaşananların üçüncü şahıslarla alakası yok. Sonuçta Sinan bin kişiye şarkı veriyor. Tabii ki onlarla çalışacak."


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ebru Şallı: Yaşananların Üçüncü Şahıslarla İlgisi Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • yorumcu: Ebru sen turk kadinlarinin yuz karasisin 36 3 Yanıtla
  • TURAN: HER HABERE AYNI YORUMU YAZIYORUM. AKP ADINA ÇALIŞIYORUM. ONLARDAN PARA ALIYORUM. AMACIM ORTAMI GERMEK. AYRIŞTIRMA YAPARAK DIĞER PARTILERI KÖTÜLÜYORUM. AYNI ZAMANDA TÜRK DEĞILIM. NE OLDUĞUMU BENDE BILMIYORUM. PARA İÇİN HERŞEYİ YAPARIM HER ŞEYIMI VERIRIM. 0 13 Yanıtla
  • ALOSSE: SIRA BANA DA GEDİ Mİ 9 4 Yanıtla
  • DUDAGI BALLI: EBRU ŞALLI 8 3 Yanıtla
  • TURAN: HER HABERE AYNI YORUMU YAZIYORUM. AKP ADINA ÇALIŞIYORUM. ONLARDAN PARA ALIYORUM. AMACIM ORTAMI GERMEK. AYRIŞTIRMA YAPARAK DIĞER PARTILERI KÖTÜLÜYORUM. AYNI ZAMANDA TÜRK DEĞILIM. NE OLDUĞUMU BENDE BILMIYORUM. PARA İÇİN HERŞEYİ YAPARIM HER ŞEYIMI VERIRIM. 0 11 Yanıtla
  • memo: Bu nasıl haber ya bana ne kardeşim reklamlar 9 1 Yanıtla
  • ÖZÜ BU!: yedikleriyle koleksiyon yapıyor, arşivi büyütmek için yenilerini eklemek için. . 10 0 Yanıtla
  • ece: ŞALLı mıSIn neSİn Durup Durup günDeme geLmeK için LAF üretmeKten bAŞKA yAptığın hiçbir hALt yAptıgın yoK 9 0 Yanıtla
  • Burcu: Sen kendini ne zannediyorsun acaba cok merak ettim. 5 1 Yanıtla
  • m.akif: Dürüstlük denilen şey, pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz - Hz. Ali r.a 3 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement