Ebru Şancı, Doğum İçin Gün Sayıyor - Son Dakika
Magazin

Ebru Şancı, Doğum İçin Gün Sayıyor

Geçtiğimiz yıl futbolcu Alpaslan Öztürk'le dünyaevine giren Ebru Şancı, bebeğini kucağına almak için gün sayıyor.

12.07.2016 12:31  Güncelleme: 12:50

Modacı Ebru Şancı geçtiğimiz yıl evlendiği futbolcu Alpaslan Öztürk'le olan evliliğinden ilk meyvesini almaya hazırlanıyor. Doğum için gün sayan Şancı önceki gün Bodrum'da Hadise'nin yeni mekanı La Plaj'da perdeyi andıran elbisesiyle tatil yaparken görüntülendi.

DOĞUM İÇİN GÜN SAYIYOR

3,5 ay önce ikiz bebeklerinden birisini kaybettiğini duyuran ve acısını sosyal medyadan "İkiz bebeklerimden birini kaybettim. Allah böyle nasip etti" notuyla duyuran Ebru Şancı ikinci bebeğini doğurmak için gün sayıyor.

İKİNCİ ÇOCUĞU DA İSTİYOR

Şancı, geçtiğimiz yıl Belçika'da Şato'da evlendiği futbolcu eşi Alpaslan Öztürk'ün erkek çocuk da istediğini bu yüzden yeniden hamile kalabileceğini sözlerine ekledi.


6 aylık hamile olan Ebru Şancı geçtiğimiz aylarda Kanal D Renkli Sayfalar programının canlı yayınına katılmış ve eşi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu: "Kocama özelden mesaj atmış 'Onunla mutlu musun?' diye, bizimki de cevap yazmış 'Gerizekalı mutlu olmadığım kadınla neden evli kalayım' diye. Evli bir adama böyle mesaj atan kadın yenilgiyi baştan kabul etmiştir zaten. Benim hayatımda 1 gecelik, 3 gecelik yada 1 haftalıksın… Eğer sen evli bir adama kendini kullandırmayı göze alıyorsan buyur yap, ben aradan çekileyim.

"1 GECELİK İLİŞKİ İÇİN YUVAMI YIKMAM"

Ben 1 gecelik ilişki için yuvamı yıkmam diye düşünüyorum. Kocama mesaj atana asla cevap vermem. Neden o vasıfsızla bir olayım ki?


"İÇİNDE VARSA ZATEN YAPAR"

Olur da bir gün biriyle ilişki yaşasa o zaman 'valizi al, hadi canım' derim. Yeni nesil futbolcuların hepsi, sevdikleriyle evleniyorlar. Eskiden futbolcular, popüler insanlarla aşk yaşar ölseler de bitseler de sonunda ailelerinin istedikleri kızlarla evleniyorlardı. İçinde varsa zaten yapar, ben adamı 24 saat kontrol altında tutamam ki…

"SERVETİNİN YARISI ZATEN BENİM"

Biz neden aldatmadan konuşuyoruz ki, yaparsa kendine yapar. Servetinin yarısı zaten benim, alır valizini gider. Bana evlilik sözleşmesi imzalatacak adam daha anasının karnından doğmadı."


Ebru Şancı, Doğum İçin Gün Sayıyor

Son Dakika Magazin Ebru Şancı, Doğum İçin Gün Sayıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Behçet: Hayat 30 yaşına kadar herhaltı yiyip yatan gezen sonra bi enayiye kapak atan karılara güzel 26 0 Yanıtla
  • Sz: Hamile kadınlarda bir masumiyet olur. Ama sanki herkesde olmuyor galiba!.. 21 1 Yanıtla
  • Mehmet: Doğum anının videosu yayınlanacak mı acaba 16 2 Yanıtla
  • Zamane kızları: Karı işi çözmüş beyler 13 0 Yanıtla
  • tatar: karnı çok büyük erkek mi acabağ 2 4 Yanıtla

Advertisement