Eczacıbaşı Vitra Volero'yu Konuk Edecek - Son Dakika
Güncel

Eczacıbaşı Vitra Volero'yu Konuk Edecek

Eczacıbaşı Vitra Volero\'yu Konuk Edecek

İstanbul-dha(fotoğraflı) eczacıbaşı VitrA, Avrupa Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki dördüncü maçını, 13 Ocak 2015 Salı günü, saat 17: 00'de Burhan Felek Voleybol Salonu'nda, İsviçre Takımı Volero ile yapacak.

12.01.2015 15:29

İstanbul-dha(fotoğraflı)

eczacıbaşı VitrA, Avrupa Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki dördüncü maçını, 13 Ocak 2015 Salı günü, saat 17: 00'de Burhan Felek Voleybol Salonu'nda, İsviçre Takımı Volero ile yapacak.

Deplasmandaki ilk maçta Volero'yu 3-1'lik skorla geçen Eczacıbaşı VitrA, yarınki maçı da kazanıp, Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle devam etmeyi hedefliyor.

"2015'in tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini, spora ve günlük yaşama fairplay ruhunun hakim olmasını diliyorum" diyerek sözlerine başlayan Eczacıbaşı VitrA Antrenörü Giovanni Caprara, Volero maçıyla ilgili olarak şunları söyledi: "Yarın, Şampiyonlar Ligi'nde dördüncü maçımızı yapacağız. Volero iyi bir takım ve rövanşı almak için mücadele edecektir. Biz de sezon başından bu yana hep daha iyi oyun ortaya koymak ve yolumuza galibiyetle devam etmek için mücadele verdik. Salı günü de yine aynı hedef için sahada olacağız."

Eczacıbaşı VitrA'nın yıldız smaçörü Neslihan Demir Güler ise; "Öncelikle yeni yılda, herkes için sağlık, mutluluk, huzur, savaşsız ve çocukların daha mutlu olacağı bir dünya diliyorum. Yarın önemli bir maçımız var. Şu ana kadar Türkiye ve Avrupa'da iyi bir grafik sergiledik. 2015'te de takım olarak daha iyi olup, hedeflerimize ulaşmak istiyoruz ve voleybol severleri, Salı günü, Burhan Felek Voleybol Salonu'na bekliyoruz" dedi.

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda lider olan Eczacıbaşı VitrA'nın dokuz, ikinci sırada yer alan Volero'nun beş puanı bulunuyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eczacıbaşı Vitra Volero'yu Konuk Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement