Edfod Çekim Gezilerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Edfod Çekim Gezilerine Devam Ediyor

Edfod Çekim Gezilerine Devam Ediyor

Edremit Fotoğraf Sanatı Derneği (EDFOD) üyelerinin teknik bilgi ve becerilerini değerlendirmek, teorik bilgilerini pratiğe dökmek amacı ile düzenledikleri gezilerimizden birisini daha Bursa-Suuçtu Şelalesi-Cumalıkızık-Bursa-Gölyazı güzergahında yaptı.

19.05.2015 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit Fotoğraf Sanatı Derneği (EDFOD) üyelerinin teknik bilgi ve becerilerini değerlendirmek, teorik bilgilerini pratiğe dökmek amacı ile düzenledikleri gezilerimizden birisini daha Bursa-Suuçtu Şelalesi-Cumalıkızık-Bursa- Gölyazı güzergahında yaptı.

Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen gezi güzergahında ilk durak, Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi sınırları içinde bulunan Suuçtu Şelalesi oldu. İkinci durak ise Uludağ eteklerinde, tarihi dokusu bozulmamış Osmanlı'nın izlerini taşıyan ender köylerimizden biri, sit alanı olarak belirlenmiş, koruma altındaki evleri, daracık sokakları, yaşamı, olağanüstü evleri, kapı tokmakları ve sokak çeşmeleriyle Cumalıkızık oldu. Burada bol bol fotoğraf çekme imkanı bulan kulüp üyeleri daha sonra Bursa merkezinde bulunan Ulu Cami, Koza Han, Kapalı Çarşı, Tophane, Osmangazi ve Orhangazi türbelerini ziyaret etti.

Edremitli fotoğrafçılar son durak da Uluabat gölüne uzanan kum saati şeklindeki coğrafi yapısı, cumhuriyet dönemi öncesi yaşayan Rum'lardan kalan izleri ve yörenin geçim kaynağı olan balıkçılığın yöreye yansıyan yanlarıyla, özellikle biz fotoğrafçılar için bir açık hava stüdyosu olan Gölyazı'da güneşin batışını fotoğraf kareleri ile ölümsüzleştirdiler.

EDFOD Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Şimşek; " teknik fotoğraf gezimiz çok keyifli ve verimli geçtiği. Benzer gezileri önümüzdeki günlerde de farklı güzergahlarda yapacağız. Gezimize katılıp renk veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Bizi, EDFOD'u takip edin, bizimle olun" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edfod Çekim Gezilerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement