Edip Uğur Gönen'de - Son Dakika
Yerel

Edip Uğur Gönen'de

Edip Uğur Gönen\'de

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ve Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

06.07.2014 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ve Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

İlçeye mahalle olarak bağlanan 89 köy, 1 belde ve ilçe merkezinden toplam 101 muhtarın katıldığı toplantıda konuşan mahalle muhtarları, sıkıntılarını dile getirdiler. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, büyükşehir statüsüne yeni geçildiğini, bu nedenle ilçelere giderek burada ihtiyaçları ve sorunları belirlediklerini söyledi. Muhtarlar tarafından dile getirilen problemlerin belirlendiğini ve bu doğrultuda çalışmaların yapılacağını söyleyen Uğur, "Sorunlarınızı dinliyoruz ve isteklerinizi de biliyoruz. Sizlere en kısa zamanda hizmetleri getireceğiz. Biz bu hizmetleri getirmek için bu göreve talip olduk ve geldik. Belediye Başkanı Hüseyin Yakar aracılığı ile isteklerinizi yerine getireceğiz. Yenice Yolu da yapılarak yol üzerindeki mahallelerimiz de tozdan kurtulacak" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edip Uğur Gönen'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement