Edirne Belediyesi'nden İşaret Dili Korosu - Son Dakika
Yerel

Edirne Belediyesi'nden İşaret Dili Korosu

Edirne Belediyesi\'nden İşaret Dili Korosu

Edirne Belediye Başkanlığı ilklere imza atmaya devam ediyor.

25.02.2015 11:30

Edirne Belediye Başkanlığı ilklere imza atmaya devam ediyor. Edirne Belediye Başkanlığı ve Edirne İşitme Engelliler Derneği işbirliği ile 'Engel Yalnızca Kalptedir' sloganından yola çıkılarak İşitme Engelliler Korosu oluşturuluyor.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi olarak sosyal sorumluluk projelerinde engellilere ve kadınlara öncelik vermeye çalıştıklarını ifade etti. Engelli vatandaşların sosyal yaşama daha çok adapte olmalarını sağlamak amacıyla bugüne kadar birçok projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Gürkan, "Projelerimiz hızla devam ediyor. Edirne Belediyesi olarak, İşitme Engelliler Derneği'mizin önerisi ile birlikte kentimizde İşitme Engelliler Korosu kurmak için karar aldık. Çalışmalarımıza en kısa sürede başlayarak, bu çok önemli projeyi hayata geçireceğiz" dedi.

Başkan Gürkan, İşitme Engelliler Korosu'nun yanı sıra Edirne Belediyesi'nde bir ilke daha imza atarak, Edirne Belediyesi'nde vatandaşla birebir iletişim halinde olan birimlerde çalışan personele işitme dili eğitimlerine başlayacaklarını bildirdi. Gürkan, "Edirne Belediyesi olarak vatandaşlarımızın tümüne en iyi hizmeti vermeyi hedefledik. Bu amaçla da, işitme engelli vatandaşlarımızla personelimizin daha rahat iletişim kurabilmelerini sağlamak, işitme engelli vatandaşlarımızın sorunlarına ivedilikle çözüm bulabilmek için personelimize işitme dili eğitimleri vermeye başlayacağız" ifadelerini kaydetti. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne Belediyesi'nden İşaret Dili Korosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement